Alina sefa mea este porno.

Alina reușise să se impună ca șefă a unui departament format în mare majoritate din bărbați. Avea până în 30 de ani, cu vreo cinci mai tânără decât mine și era genul de femeie la care orice bărbat regăsea ceva din fanteziile sale – blondă, cu părul lung și prins perfect în coadă, destul de înaltă, căci picioarele ei păreau să nu se mai termine, mai ales vinerea când venea în jeans, bustul mare și ferm și niște fese tari, frumos arcuite sub hainele mulate.

Atitudinea ei distantă, profesională și zvonul că fusese promovată de soțul ei, prieten bun cu proprietarul firmei, ne făcuse să ne înfrânăm orice dorință. Fiind printre cei mai vechi din firmă își căutase în mine un aliat, un om de încredere și petreceam destul de mult timp împreună.

Rareori discuțiile erau altfel decât legate de cifre și contracte, am văzut că zâmbea atunci când era complimentată, ca orice femeie de altfel, iar uneori atitudinea ei, modul în care mă privea când vorbeam îmi dădea impresia că este deschisă la flirt.

Păstram amândoi lucrurile la o politețe distantă, probabil nu ne gândeam niciunul la mai mult, cauzele ierarhice și faptul că fiecare dintre noi eram căsătoriți fiind suficiente argumente.

O delegația la Iași a schimbat totul, atunci când urma să deschidem o sucursală acolo și am plecat cu ea timp mai mai multe săptămâni pentru a alege spațiul și a selecta primii oameni de care aveam nevoie. Am mers amândoi și la mai multe întâlniri de afaceri, stabilind relații cu potențialii clienți.

După o zi lungă de muncă mai erau de finalizat niște calcule la un fișier. Am mâncat amândoi în hotel și m-a invitat să lucrăm în camera ei, un apartament cu un living spațios și un birou generos.

– Adrian, dă-mi voie câteva minute să mă schimb, tocurile astea au devenit insuportabile, a spus ea, în timp ce își scotea pantofii fini, cu tocuri subțiri și înalte.

A revenit într-o rochiță comodă, nu puteam să nu observ decolteul rotund cu sânii îngemănați expuși privirii. Nu purta sutien, sfârcurile înmugureau discret sub materialul ușor mulat.

S-a așezat pe un scaun lângă mine la birou, strânși în fața ecranului laptopului. Îi simțeam piciorul lipindu-se în treacăt de al meu, parfumul ei irezistibil îmi încuraja dorințele. Îmi era din ce în ce mai greu să mă concentrez, iar ea savura asta, mă vedeam din ce în ce mai absent și pierdut în cifre și cu gândurile zburdând la alte lucruri. În loc de planuri și calcule mi-o imaginam deja în patru labe, penetrată adânc de membrul care începuse să mi se întărească.

A comandat un Campari pentru ea și un whisky pentru mine, reținuse marca mea favorită. Am admirat-o când room service a adus băutura, îndreptându-se sigură de ea către ușă. Chiloții tanga descriau o linie discretă pe sub rochie, subliniind mai bine fesele tari și bombate.

Curând am simțit că fiecare înghițitură de whisky dărâmă orice reținere pe care o avusesem până atunci. Piciorul ei era lipit de al meu, vorbea tot despre cifre, dar nu se mai ferea. I-am pus mâna pe coapsă, continuând să vorbim pe fișier. A suspinat ușor, și-a trecut părul lung, desprins din coadă peste umăr. Îi puteam vedea profilul, buzele întredeschise și obrajii puțin mai roșii decât de obicei.

Am mângâiat-o până la genunchi, iar ea și-a depărtat puțin picioarele. Mâna mea își făcea loc pe partea interioară a coapsei, ridicând fără jenă fusta, până când am simțit cu degetul labiile moi, prinse în chiloți. I-am tras hotârât la o parte și am început să o masez. Mustea de excitație, cu fiecare mângâiere.

A început să mă sărute sălbatic, suspinând și gemând, lăsându-mă să îi prin labiile între degete, să trec cu mâna pe toată vulva și să îi apăs cu degetul, ușor, clitorisul umflat.

Îmi scoteam din când în când mâna și îmi lingeam degetele, savurând gustul pizdei ei, iar asta o înnebunea.

S-a ridicat de pe scaun și s-a așezat în genunchi în fața mea. Mi-a desfăcut cureaua, fermoarul și mi-a scos pula din boxeri. S-a uitat în ochii mei, pervers și mi-a prins membrul în mână, masându-l ușor pe toată lungimea. Capul belit al pulii strălucea de excitație, iar ea îl privea cu fascinație, repezindu-se să îl prindă între buze.

Îmi sugea glandul cu forță, absorbea pula între obrajii și limba ei, pleoscăitul scos de saliva ei înnebunindu-mă. Continua să îmi frece pula, mai tare și să o ia mai adânc. A gemut când am ținut-o de cap să i-o bag toată și a spus un daaa ascuțit, repezindu-se din nou să mi-o sugă cu poftă.

M-am ridicat în picioare și am prins-o de cap, ceda plină de plăcere inițiativa și îi plăcea să se supună. Am apăsat încet, simțind cum pula îmi intră aproape toată pulă. A tușit, lăsând saliva să îi alunece pe bărbie, dar mi-a luat-o înapoi în gură.

Era un futut în gură violent aproape, o țineam de cap, o trăgeam de păr, iar ea devenise o jucărie sexuală care iubea să fie folosită.

Credeam că îi voi umple gura de spermă, era una dintre cele mai tari muie pe care o dădusem vreodată, dar ea s-a desprins, și-a lăsat rochia să cadă și s-a întins pe pat, în chiloțeii negrii. Sânii se mișcau în sus și în jos, în ritm cu respirația ei sacadată de dorință. I-am admirat abdomenul ferm și zona inghinală perfectă, fără vreun fir de păr.

A întins mâna și a scos din noptieră un vibrator, o pulă aproape reală, groasă și vânoasă din silicon.

I-a băgat capul în pizdă și cu cealaltă mână a început să se joace cu labiile, deschizându-le și expunând clitorisul erect, clar conturat. Se penetra din ce în ce mai tare cu vibratorul, privindu-mă în ochi.

Stăteam și mă masturbam, fascinat de spectacol, nedorind să reununț la peisajul acelei femei frumoase care se satisfăcea în fața mea:

– Nu vrei să fuți pizda asta de curvă? Întrebarea ei m-a făcut să tresar, suprins. Își desfăcuse labiile cu degetele, lăsându-mă să văd mai bine cum vibratorul gros dispare în despicătura ei.

M-am urcat peste ea, sprijinit în mâini. Alina mi-a mușcat sfârcurile, provocator și mi-a luat pula în mână. Și-o trecea peste labii și apoi a apăsat-o pe clitoris. Îl simțeam bine pe gland și asta mă excita și mă făcea să nu mai pot să îmi stăpânesc dorința. M-am înfipt în pizda zemoasă și am alunecat până la coaie. Era o pizdă strâmtă, nouă, o pizdă pe care acum o cunoșteam.

-Fute-mă! Dă-mi pula aia adânc!

Își însoțea ordinele pleznindu-mă peste fese, înlănțuindu-se în jurul meu, înfigându-și unghiile în spatele meu. Am futut-o sălbatic, lăsându-mi plexul să se lovească zgomotos de al ei. Trebuia să preiau controlul înainte să termin. Am împins-o pe spate și am întors-o cu bucile sexy în sus. Am ridicat-o de șolduri, iar ea s-a așezat capră, uitându-se la mine provocator, peste umăr.

Am coborât între fese și am sărutat-o pe ele, coborând cu limba spre anus. Își mișca fundul și mă obliga să o ling pe cur, în jos, până pe pizdă. Mi-am trecut pula peste anusul ei, apăsând și intrând doar cu vârful. Țipa și mă dorea mai adânc, iar membrul meu își făcea loc în curul care se relaxase și mă primea tot.

Am continuat să o fut și să o pleznesc peste fese, până când s-a întors la un moment dat, mi-a cerut să mă întind pe spate și a început să mă călărească sălbatic. Îi plăcea să sară în pulă și să se oprească, ținând-o adânc în ea, să își muleze pereții vaginului pe mine și să încerce să ia capul pulii în cele mai sensibile locuri ale vaginului ei. Țipa și cerea pula, cum nu mai auzisem vreodată o altă femeie.

Am ejaculat puternic, iar ea a stat înfiptă în pulă și a luat toată sperma care venea în jeturi puternice. S-a ridicat, o ținea cu mâna în ea, dar nu a mers să se spele, ci s-a urcat pe fața mea lăsând-o să îmi curgă pe buze.

Am deschis gura și mi-am sorbit sămânța amestecată cu seva ei, Alina lăsându-și labiile lipite de gura mea și frecându-se de ea, până când am cules toată excitația din pizda ei.

A plecat la baie și a apărut într-un halat, rugându-mă să continuăm ziua următoare calculele. Devenise din nou șefa mea.