Catalina si Lucia

Catalina era o fata mignona, foarte draguta, cu parul blond si ochii de culoarea marii. Ea locuia cu parintii, intr-un oras din provincie.
De curand, parintii au plecat in strainatate sa lucreze si fata a fost nevoita sa se mute in Capitala, la fratele ei mai mare, Iulian.

Fata stia ca fratele ei, Iulian, avea tot felul de prietene, mult înainte ca ea sa se mute cu el.
Ea nu avea nici cea mai mica idee, insa, despre ce s-ar întâmpla cand va face cunostinta cu vreuna din aceste fete, pana când s-a întâmplat sa primeasca o vizitã deosebita, chiar in prima saptamana dupa sosirea sa in Capitala.

Era o zi de noiembrie si afara era de acum frig. Cerul era plumburiu si incepuse sa ploua tare.
Iulian era plecat in oras.

Deodata, s-a auzit deschizandu-se usa de la intrare.
Catalina, care asculta o caseta cu muzica jazz, s-a ridicat sa vadã ce este. Nu-si inchipuia de ce se intorsese asa de repede Iulian.

Ramase insa surprinsa. Nu era fratele sau. O fata inalta, cu pãr negru, tunsa scurt si cu un corp subtire, statea în picioare în hol. Ea a întrebat-o uimita pe Catalina: „Cine sunteti dvs?”
Catalina a rãspuns,” Sunt sora lui Iulian. Si cine sunteti dvs?”
�Numele meu este Lucia. Uneori ies la plimbare cu Iulian. Am oprit pentru am vãzut lumina in casa si credeam ca-l voi gasi. Nu mi-a spus ca are o sora atat de draguta.”
�Ummm…. foarte bine. Eu tocmai am sosit, ieri.” a spus Catalina, putin stanjenita. „El ar trebui sã ajunga acasã in curând. Vreti sã-l asteptati?”
Lucia a acceptat invitatia si Catalina a condus-o in sufragerie.
Musafira era imbracata intr-un costum de piele alcatuit din pantaloni si o haina lunga pana la genunchi. Cu cei 1,70 metri inaltime ai sai, Lucia era mult mai înalta decat Catalina.
Aceasta a întrebat-o politicoasa dacã nu vrea sã-si scoatã haina. �Mi se pare ca sunteti uda, sa nu raciti�. Lucia a ezitat pentru un moment, apoi si-a descheiat încet haina maro de piele. Pe dedesubt avea doar un sutien straveziu, prin care se intrezareau sanii si sfarcurile fetei.
Catalinei i s-a parut ca temperatura camerei s-a ridicat dintr-o data. A simtit in pantec o senzatie stranie, ca zbaterea unor aripi de fluture. Fara sa vrea, a cuprins cu privirea corpul tanar si viguros al Luciei.
Nu-si inchipuise pana atunci ca ar putea sa fie atrasa de altã fatã.
Lucia statea în picioare, tãcutã, ca pentru a vedea ce reactie are Catalina. Apoi lua loc pe canapea. Sânii ei erau mici si straluceau sub sutien, in lumina difuza din camera. Aveau areolele întunecate la culoare si sfarcurile tari si tepene. Intr-un sfarc avea un inelus de aur.
Lucia nu parea sa fie stanjenita de goliciunea ei.
�Vã imbracati întotdeauna în felul ãsta?” a întrebat Catalina inrosindu-se puternic.
�Uneori, când îmi place sã mã simt libera.” a rãspuns linistita Lucia.” Da, îmi place sa stau cat mai dezbracata.”
�Vazandu-va, mã simt prea imbracata, acum� rase Catalina, privindu-si rochita scurta, de casa.
�De ce nu va faceti si dumneavoastra comoda? Va ajut sa va descheiati rochia, daca doriti.�
�Dumneavoastra,… nnnnuu.. aratati atat de bine… eu…� baigui Catalina.
�Ati fost vreodatã cu o fatã?� a întrebat moale Lucia.
Catalina a ezitat înainte sa rãspunda. Si-a lins buzele uscate: „Nu” apoi repede a adaugat,” dar mi-a trecut prin minte�. Nu prea era sigura dacã a spus ceea ce trebuia.

Lucia a schimbat subiectul; au stat de vorbã despre muzicã si picturã, în timp ce Catalina isi simtea pisicuta din ce in ce mai umeda; prin corpul ei mic treceau fiori, ascultand vocea ragusita a Luciei si privind pieptul delicat al acesteia.
Lucia i-a povestit Catalinei cum l-a întâlnit pe Iulian la un raliu de motociclete si cum au devenit prieteni.
Ea de asemenea i-a spus Catalinei ca a trãit impreuna cu altã fatã, iar relatia dintre ele a fost foarte speciala. Lucia nu facu nici un secret din faptul ca dintotdeauna a avut relatii bisexuale. In tot acest timp, Catalina ii privea fascinata pieptul, ametita de sunetul melodios al vocii Luciei.

Fetele au mai discutat putin, apoi, simtindu-se brusc incalzita, Catalina a fãcut un gest provocator, desfãcându-si doi nasturi de la rochie. Dupa aceea, ca din intamplare, si-a tras rochia mai sus de genunchi, lasandu-si coapsele la vedere.
Mai tarziu, si-a schimbat nitel pozitia, lasand-o pe Lucia sa-i evalueze corpul în timp ce discutau.

Lucia a observat; cu un gest tacticos si-a desfacut sutienul, l-a lasat sa cada pe covor si a întrebat-o pe Catalina daca i-ar face placere sa danseze cu ea.
Catalina o privea ca hipnotizata; acei sani fermi, cum or fi la atingere, se pomeni ea intrebandu-se cu obrajii imbujorati.
Un jazz in surdina se auzea la casetofon si Catalinei i se paru natural sa accepte sa danseze. Se lipi de corpul pe jumãtate dezbracat al Luciei. Aceasta, fiind mai inalta, a luat conducerea dansului cu naturalete. Catalina era atat de scunda, incat capul ii ajungea chiar in dreptul sânilor micuti ai Luciei.
Fetele se leganau in ritmul melodiei languroase; Lucia se simtea tot mai atrasa de Catalina; cu fermitate si delicatete i-a apropiat capul acesteia de pieptul ei. Aroma pãrului Catalinei ii umplea narile. Catalina dansa cu capul lipit de sanii dulci ai Luciei, putand sa-i asculte bataile inimii. Rochia fetei mai mici pãru ca se deschide singurã, permitând sfarcurilor acesteia sa se frece usor de burta Luciei. Excitarea din pantecul Catalinei crescu brusc. Pisicuta fetei incepu sa picure nectar dulce, in timp ce un firisor din acest lichid se scurgea incet pe coapsele ei interioare.
Catalina putea sã-si miroasã propria aroma intima, combinata cu parfumul pielii Luciei. Efectul o facu sa-si piarda inhibitiile. Privi in sus, intrebatoare si tematoare; privirea i se intalni cu a Luciei si vazu acolo tandrete si gingasie. Gura ei micutã se apropie de sfarcul sensibil al sânului prietenei sale. Un geamat se desprinse de pe buzele moi ale Luciei cand Catalina lua bucatica umflatã de carne cafenie în gura ei si o supse prelung. �Mmmmm….ce bine e…� murmura Lucia.
Catalina simti ca Lucia o strange mai tare la piept, sa-i atinga mai bine sânul. Degetele sale mici si subtiri raspunsera imbratisarii cuprinzand cu putere fesele Luciei.
Lucia accepta avansurile Catalinei si�si lipi soldurile de ea, miscandu-si provocator bazinul ingust. Ea saruta cu pasiune pãrul parfumat al micutei Catalina. Catalina isi ridica fatza si buzele fetelor se întâlnira pentru prima data. Gurile se deschisera si usor, limbile lor se atinsera tremuratoare; isi schimbara saliva indelung, cu duiosie si delicatete. Electricitatea primului lor sarut expedie scântei prin ambele corpuri, drept în pantecele lor.
Dansând pierdute, fetele schimbau sãrutari fierbinti. Limbile se cautau una pe cealalta, biciuind, explorând guri. Tinerele femei se mangaiau cu pasiune si nerabdare una pe cealalta; Lucia, nerabdatoare, smulse rochita Catalinei si aceasta se pomeni goalã, tremurand, cu pantecul in flacari. Senzatia contactului pielii reci a pantalonilor de piele ai Luciei pe carnea ei goalã cutremura corpul Catalinei, trimitandu-i prin corp un fior prelung. In timp ce Lucia ii musca umerii rotunzi, ea cuprinse intre coapse unul din picioarele puternice ale acesteia, strangand cu fermitate si frecandu-si movila dintre coapse. Rubinul clitorisului, mangaiat de pielea pantalonilor partenerei sale, tresari, si Catalina avu un orgasm imediat dupã aceea. Corpul ei micut se cutremura si ea gemu din rarunchi.
Lucia isi întrerupse sãrutul pe care tocmai il imparteau: „aahhhh… te-am fãcut sa ai orgasm…Ti-e bine, iubito?�. Rãsufland profund, Catalina gâfâi, „Oh, Doamne!!.. Da!.. Ohhh..ce rapid a fost!”
Ea continua sã se tinã strâns de corpul Luciei, fara vreo intentie de a se indeparta. �A fost prima data cu o fata?� intreba in soapta Lucia. Catalina dadu afirmativ din cap, ascunzandu-si fatza rusinata intre sanii Luciei. �Iti pare rau?� Catalina clatina din cap.
Apoi, dupa ce se mai linisti, cu mâini indraznete, ea atinse pantalonii fetei mai înalte. Zâmbetul prietenos al acesteia o incuraja sa continue pana ii desprinse cureaua si-i dadu pantalonii jos, cu incetul, privind pielea alba a Luciei si mirosind aroma de femeie atzatzata care pluti pânã la narile ei frematatoare. Lucia statea pasiva, lãsand-o pe micuta Catalina sa ii indeparteze si chilotii, deja abundent umeziti.
Catalina fu surprinsa si încântata vazand vulva proaspat rasa intre coapsele Luciei. La fel ca si in pisicuta ei alunecoasã, si in cea a Luciei strãlucea nectarul de femeie.
Catalina îngenunchie la picioarele fetei inalte. Isi apropie nasul de vulva umflatã si cleioasa si inspira adânc. Aroma ispititoare si privelistea pizdei suculente sporira considerabil emotiile Catalinei. I se paru normal sa vina si mai aproape de vulva umedã; Lucia nu facu nici un gest, rezistand dorintei de a trage fatza fetei mai mici spre coapsele sale incercate de dorinta, lãsând-o pe Catalina sa se ocupe de floarea moale a feminitatii sale. Sãrutarile pe labiile exterioare determinara ca ele sa se indeparteze, expunând petalele de trandafir ale labiilor mici, aflate dedesubt. Atingerea limbii Catalinei pe pliurile interioare expedie un fior prin trupul Luciei si ea isi departa coapsele pentru Catalina.
Limba Catalinei aluneca drept în vaginul Luciei; nu era prea sigura ca face ceea ce trebuie, dar instinctul o sfatui sa continue. Nectarul gros si limpede ii incanta cerul gurii cu aroma sa profunda.
Inima ii tresari cu putere cand simti picioarele Luciei ca încep sã se scuture si sa tremure. Linsa rapid la pisicuta umflata, Lucia se sprijini pe capul amantei sale, orgasmul rupându-i parca trupul in doua.
�Ohhhhh…..Catalinaaaaaa!!!� gemu Lucia. Nectarul se scurse ca un râu din pasarica fierbinte drept în gura deschisa si nesatioasa a Catalinei. �Dumnezeule, ce bine a fost!” gâfâi Lucia, lasandu-se sa cada pe covor.

Apoi ramasera amandoua intinse pe covor, tinandu-se de mana; nu-si puteau dezlipi privirile si-si surasera cu blandete.

Lucia fu cea care lua initiativa din nou si, cu miscari lente, se apropie de corpul mic al Catalinei. Isi aseza picioarele desfacute de o parte si de alta a capului Catalinei si isi aduse pisicuta la gura ei. Pielea rasã era alunecoasã si stralucea de rouã, petalele interioare se desfacura si mugurul umflat al clitorisului cobori spre buzele intredeschise ale Catalinei.
In timp ce vulva Luciei se instala pe buzele ei, Catalina simti o rãsuflare fierbinte la mica ei crapatura. Lucia ii studia crãpãtura micutã, dupa care-si introduse limba adanc in ea. Nectarul Catalinei avea aroma de mosc. Diferit de mirosul ei propriu, dar la fel de erotic, de asemenea. Lucia nu era o incepatoare la sãrutat pasarici, dar cea a Catalinei i se paru specialã, nu stia de ce. Poate aroma sau dimensiunea micã a intrarii…Oricum, trebuia s-o guste – si asta acum!!

Catalina gâfâia. Limba Luciei, lungã si abila, patrunsese in vulva ei, atat de micuta. Lucia era talentatã la lins pizdulici, si-si folosi talentul la maxim, ca s-o extazieze pe noua sa iubita.
Lucia o saruta pe Catalina si Catalina ii repeta miscãrile. Când Lucia isi introduse limba in vaginul Catalinei, aceasta ii raspunse cu pasiune, facand aceeasi miscare. Cele douã fete se explorau cu nesat una pe cealalta. Apoi, cea mai experimentata, Lucia, isi introduse doua degete în canalul Catalinei si masa micuta migdala a clitorisului acesteia. Catalina isi arcui soldurile si scoase un prelung tzipat de eliberare; corpul ei tremura incontrolabil secunde in sir. Sucurile izvorate din micuta vulva au fost sorbite repede de Lucia.

Ridicând capul si indreptandu-si spatele, Lucia si-a lins buzele si a spus Catalinei,” Doamne, ai un gust atat de bun, fetito!�
Catalina nu-si recapatase inca rasuflarea dupa intensul orgasm; când reusi sa vorbeasca, spuse: �a fost fantastic!.!.. ohhh!�; emotiile o rascolisera atat de tare ca incepu sa planga de fericire.
Lucia o lua pe fata în bratele ei si-i tinu cu grijã capul pe sâni, mângâindu-i pãrul. �Ssss, Catalina….linisteste-te, iubito, gata, gata…Sunt mandra de tine�
Tocmai atunci, se auzi sunetul usii de la intrare. Iulian sosise acasa. Fetele avura timp doar sa se imbrace in graba, ca el intra in casa: �Vãd ca voi douã v-ati întâlnit�.
�Da, am stat de vorba nitel, ca fetele.�
�Si v-ati imprietenit? Asa de repede?�
�Am descoperit ca avem multe in comun… �
�Bravo! Ce spuneti, fetelor, iesim diseara la un film?�
�Daaaa!!!�

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*