Fanteziile erotice ale sotiei mele.

Am încercat să ascund micile zgârieturi de pe piept de Nicoleta și am reușit, doar pentru câteva zile, înainte să intre grăbită la toaletă când ieșeam de la duș. Am încercat să le ascund cu prosopul când mă ștergeam, iar ea s-a uitat în treacăt la ele, am văzut cum se încruntă discret, aproape imperceptibil.

-Hai iubitule, întârzii la birou! Mi-a spus, săruntându-mă și trecându-și ușor unghiile peste pieptul meu, singurul gest prin care îmi arăta că a observat.

Eram prins între cele două femei, fiecare cu pasiunile ei, dependent de trupurile lor, de pizda Nicoletei, cu labiile ei groase, răsfrânte și dornice de plăcere și de vaginul strâmt al Iuliei, care mă absorbea mereu sălbatic și cu poftă. Pe Iulia o futeam să îmi satisfac cele mai perverse dorințe, care nu erau niciodată prea mult pentru ea. Dorea să fie tratată ca o curvă, una care cere pula în toate pozițiile, care adoră sperma, pe sânii, în curul sau mai ales în gura ei.

Dacă Nicoleta intuia ceva, dacă simțea parfumul celeilalte femei uneori pe hainele mele, nu a lăsat să se vadă, a început în schimb să ceară sex mult mai des, mai pasional, mai surprinzător.

Mă provoca la o partidă scurtă în mașină, sau mi-o freca uneori în timp ce conduceam, pentru ca apoi să îmi ceară să opresc atunci când treceam pe străzi laterale, ascunse de păduri și să iasă din mașină, sprijinindu-se provocator de ea, rotindu-și și ridicându-și fesele în așteptarea mea.

Dacă cu ceva vreme în urmă sexul era puțin, eliberându-mă de multe ori cu o masturbare la filme porno, pasiunea lor insațiabilă mă făcea să mă simt deja obosit, cu coaiele golite mai mereu de spermă. Mi-am dat seama că nu mai aveam chef de Iulia, întâlnirile noastre erau din ce în ce mai rare, iar ea stătea la țigară surprinzător de mult cu un coleg de vârsta ei. O mai futeam uneori, dar modul posesiv, mergând cumva până la răzbunare cu care dorea să mă posede mă făcea să îmi dau seama că aventura noastră nu va mai continua mult.

O redescopeream în schimb pe Nicoleta, mai frumoasă, mai pasională, mai perversă decât am cunoscut-o vreodată. Era extrem de atentă la ea, mă surprindea așteptându-mă în cele mai incitante lenjerii și mi-am dat seama că făceam dragoste, ne atingeam, ne mângâiam, ne simțeam unul al celuilalt, înainte de cele mai rafinate sau cele mai perverse partide de sex. Orice era posibil acum cu ea. Deschiderea sexuală a ei ne îmbunătățise comunicarea, dându-mi seama că acum ne sprijineam fiecare orice inițiativă și dorință a celuilat. Orice urmă de ceară dispăruse, sau dacă părea să mai apară uneori o înlăturam imediat făcând dragoste pasional.

M-a surprins când făceam o rezervare la mare pentru week-end și m-a rugat să iau două camere, prietena ei Luiza dorind să vină și ea. Mi-a explicat pe scurt că fata se despărțise de iubit, după o relație lungă și avea nevoie de companie.

O știam doar din auzite, dar îmi amintesc și acum imaginea ei când ne-am întâlnit pentru prima dată – ne aștepta în stația de autobuz de la Unirii, singură în după amiaza toridă de week-end. Era o brunetă înaltă, care te atrăgea imediat prin bustul mare abia cuprins de topul alb mulat, contrastant cu bronzul ei. Picioarele zvelte erau subliniate de pantalonii scurți, care abia îi acopereau fesele bombate și de sandalele cu barete prinse pe gleznele subțiri. Nicoleta zâmbea, era evident că femeia mă fermecase cu apariția ei, căci un bărbat e mereu ușor de citit de femeia care îl iubește. Am zâmbit și eu, surprins că asta nu o deranja deloc.

S-au așezat amândouă pe bancheta din spate, sporovăind relaxate tot drumul. Luiza nu avea nimic din starea contemplativă la care te-ai fi așteptat, ba din contră era puse pe glume. Protejat de ochelarii de soare o priveam în oglinda retrovizoare – buzele senzuale, cărnoase care se arcuiau a mirare, sprâncenele subțiri și genele lungi, tenul bronzat și ochii verzi, care te fascinau. Mă uitam la familiaritatea celor două și mai ales la gesturile Luizei – ținea mâna pe a Nicoletei când vorbeau, o atingea în treacăt pe genunchi, era un dialog al gesturilor între ele care îmi dădeau frâu liber imaginației. Mădularul mi se întărise dureros în pantaloni, am fumat o țigară încercând să mă gândesc la altceva.

Ajunși la plajă lipsa de inhibiții a Luizei era și mai evidentă – slipul galben semitanga dispărea între fesele obraznice pentru a reapare și strânge în el labiile bine conturate. Cupele sutienului nu acopereau tot sânii, șnurul care atârna aparent neglijent pe umerii și gâtul femeii fiind ales intenționat astfel încât să aducă un plus de provocare în imaginea sânilor plini și fermi. Atunci când stătea întinsă pe șezlong devenea vizibil micul tatuaj de pe coapsa interioară.

Mă simțeam deja în plus, se ungeau una pe cealaltă cu cremă de plajă, râdeau, îi comentau pe tipii de pe plajă și mai îmi arătau și mie câte o femeie întrebându-mă ce părere am. Am intrat în jocul lor, dând frâu liber ideilor, lăudând țățele, fesele sau explicând cum credeam eu că le place să ia pula fiecăreia dintre ele. Era o distracție generală, fără inhibiții sau judecăți.

Seara ne-am retras pe terasa apartamentului, savurând o sticlă de rose care a dat frâu liber gândurilor și limbilor. Luiza purta o bustieră acum și o pereche de boxeri mulați, care aproape îi intrau în pizdă. Știa asta, o făcea special să provoace, sigură de ea. Nicoleta nu se lăsase mai prejos cu rochița scurtă, comodă, cu un decolteu generos.

Luiza ne povestea fără vreo reținere relația cu fostul, un tip de treabă, un pachet de mușchi care știa să o fută și să o urce pe pereți de plăcere. Pornise totul din toaleta unui bar și ajunsese o relație de durată, încheiată când și-a dat seama că băiatul poftea și la alte pizde și nu se reținea în a le obține.

Era ceva neașteptat la Luiza, nu văzusem vreo altă femeie să vorbească atât de liber despre sexualitate ei, recunoscând partidele de sex pe care îi plăcea să le aibă cu alte tipe. M-am gândit dacă între cele două fusese vreodată ceva, mai ales că împărțiseră aceeași cameră de cămin la un moment dat în facultate.

Ele au continuat cu rose-ul, eu cu whisky, prea mult pe semne, căci mă simțeam deja cam greoi atunci când le-am spus că plec la culcare. Am făcut un duș lung în baia de la camera noastră, mă simțeam relaxat, gata să mă trântesc în patul imens care mă aștepta.

Am ieșit dezbrăcat, iar ele mă așteptau zâmbind pe marginea patului.

Nicoleta s-a uitat pentru câteva secunde în privirea mea.

-E surpriza mea pentru tine.

Am auzit-o șoptind, înainte ca buzele ei să îi răspundă buzelor Luizei, care le atingeau deja ușor. Le auzeam cum suspină și mă uitam fascinat cum limbile lor începuseră să se înlănțuie. Hainele au zburat repede, prinse de mâinile lor care tremurau de dorință și nerăbdare.

Țâțele rotunde ale Luizei avea sfârcurile mari și rozalii, care au devenit repede erecte sub dezmierdările gurii Nicolete. Puteam să le admir în voie, așa cum stăteau pe marginea patului, cu picioarele desfăcute. Mâna Luizei aluneca pofticioasă peste vulva fără pic de păr a soției mele, iar degetele acesteia îi răspundeau cu același gesturi, trecând peste labiile mici, subțiri. Femeia avea un triunghi mic de păr, scurt, atent aranjat, iar în zona inghinală, aproape de coapsă am zărit un alt tatuaj. Suspinau amândouă și se chemau.

Luiza a preluat inițiativa și a împins-o pe Nicoleta pe pat. Trupul soției mele era răsfățat de mâinile și buzele prietenei. Am văzut-o cum îi deschide picioarele și îți trece agale degetele peste pizdă, pe toată lungimea și cum își caută fără grabă clitorisul, în timp ce Luiza îi frământa sânii în palmă, îi acoperea cu săruturi și îi prindea sfârcurile între buze, sugându-le cu poftă.

A coborât pe abdomenul ei, trecând apoi ușor cu buzele și limba peste coapse, încercuindu-i vulva, tachinând-o cu vârful limbii.

Nicoleta apăsa capul femeii spre pizda ei și îi cerea să o lingă, în timp ce privirea ei o căuta pe a mea, zâmbindu-mi pervers.

În patru labe pe podea și cu capul între picioarele larg desfăcute ale soției mele, Luiza mă lăsa să văd curul ei bombat, cu fesele tari, ușor întredeschise și cu rozeta mică și ridată dintre ele.

Îmi frecam reflex pula, o simțeam groasă în palmă, simțeam primele picături de spermă pe capul ei. Mă uitam fascinat, incapabil să mă decid în a mă alătura sau a continua să admir acest spectacol erotic la care mă gândisem deseori, fără să aștept vreodată să se întâmple.

-Vino, mi-a cerut Nicoleta printre gemete.

M-am apropiat de Luiza, mi-am trecut pula peste bucile ei și apoi pe labii. I-am simțit degetele, își băgase mâna între picioare și își freca apăsat clitorisul. Mi-a prin măciulia și mi-o plimba pe labiile ei, încercând să o prindă în despicătura umedă de excitație. Am prins-o de fese și am intrat. O futeam doar cu capul pulii, excitat de gemetele ei de plăcere și dorință.

-Fute-mă! Mai tare, hai, fute-mă!

Soția mea continua să îi apese capul Luizei între picioare, dar s-a ridicat pe marginea patului, fascinată de mădularul meu care intra în prietena ei.

-Fute-o, nu vezi ce îi place! Dă-i curvei pula de care are nevoie.

Am penetrat pizda Luizei până la coaie, simțind cum ea se împinge în mine să mă simtă mai adânc. Am început să o pompez energic, transformând-o împreună cu Nicoleta în obiectul plăcerilor noastre.

Soția mea a avut primul orgasm, prinzând capul femeii între picioarele ei, tremurând și dându-i seva pe care aceasta i-o lingea pofticios din pizdă. I-a dat drumul, uitându-se cum o penetrez, iar apoi mi-a făcut semn din ochi să mă așez lângă ea pe marginea patului.

S-a urcat peste mine, sărutându-mă pasional. Se lăsa încet pe mădularul meu, suspinând când se mula pe toată lungimea lui. Luiza rămăsese pe podea, îmi lingea coaiele și pula, încercând să intre apoi cu limba între mădularul meu și pizda soției mele. Nicoleta se ridica și se împingea înapoi în mine cu mișcări rapide, dându-mi pe rând să îi sug sfârcurile tari.

Eram gata să termin. Am prins-o de mijloc, am ridicat-o și întins-o pe pat, privind cum cele două se prind într-un 69 senzual, de plete brunete și blonde, de gemete, de fese frumoase și sâni plini și obraznici. M-am alăturat din noi și am intrat în pizda Luizei. Înnebunită soția mea aștepta să ies, să mi-o sugă cu poftă, prinsă cu buzele de capul belit și gros. Intram adânc în gura ei, indiferent că uneori tușea. Îi simțeam dorința și îi dădeam pula adânc înainte de a intra din nou în prietena ei.

Am terminat în Luiza, iar când am ieșit Nicoleta a deschis gura să prindă ultimele jeturi de spermă, afundându-se apoi cu gura între picioarele prietenei ei, pentru a o simți pe toată.

Transpirați, satisfăcuți, acoperiți de spermă și nectarul pizdelor lor, am ieșit pe terasă la o țigară, bucurându-ne de briza mării și de valurile luminate discret de stele. Stăteam toți trei pe o canapea mare, într-un amestec de brațe, picioare care se întindeau leneșe și săruturi.

Luiza devenise acum o parte a cuplului nostru, care ne arăta cum sexualitatea poate să depășească limitele la care ne gândiserăm până atunci. Am aflat că se futeau uneori în facultate, de curiozitate sau de dorință, în pauzele dintre prieteni, iar secretul lor mă incita.

A urmat un week-end pasional, în care am făcut sex, câte doi, sau toți la un loc, pe unde am apucat și unde am avut chef.