Futai cu un baiat de clasa a 12-a.

In clasa a 9-a eram indragostita lulea de un tip din clasa a 12-a, Florin, stăteam pe geam și îl urmăream non stop prin curtea școlii.

Obișnuia sa stea cu colegii lui la toalete sa fumeze și intr-o zi a aflat și el și colegii lui de dragostea pe care i-o împărtășesc de la o colega de-a mea cu gura mare 🙂

Un tip din anturajul lui, mai țigănuș, m-a invitat sa stau cu ei la fumat, era cald afara, eu eram in blugi albaștri, adidasi albi și un maiou portocaliu. Aveam un sutien galben și chiloței la fel. Eram blonda natural și ochelari de vedere cu rame maro.

Am acceptat sa stau cu ei și sa chiulesc de la o ora de istorie…după câteva minute au inceut sa rada de mine și sa bată apropouri despre faptul ca îl iubesc pe Florin și ziceau ca și el ma iubește. Eram eu, florin, colegul lui brunet și încă un tip cu gagica lui.

Țigănușul îmi tot zicea ca ii place de mine și îmi tot punea mâna pe picior și pe umar, făcea multe glume dar eu ma uitam doar la Florin…

După vreo 20 de minute tipul asta brunet și-a dat seama ca nu îl plac și a început sa ma intrebe cât de mult îl plac pe Florin și ce as face pentru el, mi-a tot repetat întrebarea de vreo câteva ori și pana la urma fraiera de mine a zis “orice”. Pana aici mi-a fost…m-a întrebat imediat dacă as face sex cu toti 3 in toaleta pentru Florin. Am ras, eram sigura ca e o gluma dar nimeni nu râdea, ba mai mult, prima propoziție pe care mi-a rostit-o Florin a fost “de ce razi? Raspunde sincer”.

I-am zis ca nu as face pentru ca nu vad sensul și l-am întrebat dacă el și-ar dori asta…iar am făcut o greseala pentru ca a răspuns imediat “bineînțeles ca mi-as dori”

De acolo au urmat minute in sir de insistente și inclusiv tipa care era cu noi insista și zicea ca i se pare o idee super!

Îmi plăcea mult atenția pe care mi-o oferea Florin chiar dacă țigănușul continua sa ma pipăie… . Tipa care era cu noi zicea chiar ca și-ar lasă și iubitul sa participe si ca sunt super drăguța…ba mai mult de atât, ea a dat tonul și l-a trimis pe iubitul ei intr-o toaleta și i-a zis sa ma aștepte… . Tipul a mers și ea a rămas sa ma convingă, mi se părea super dubioasa situația dar îmi plăcea atenția, după câteva minute Florin mi-a zis “hai, mergi ca vin și eu mai târziu” nu-mi venea sa cred ca vrea sa facă dragoste cu mine.

Mi-am luat inima in dinti și am intrat in toaleta crezând ca o sa stau acolo și o sa îl astept pe Florin dar tipul de acolo era deja cu scula scoasa și sculata…nu m-am speriat, nu eram straina de sex, o mai făcusem de vreo 2-3 ori dar situația era ciudata mai ales ca iubita lui era afara. Am mers lângă el și asteptam sa între Florin in timp ce el și-o freca…s-a uitat la mine și m-a luat de mijloc și a început sa ma sărute cu limba, simteam gustul de tigara și limba lui pe gâtul meu, nici nu mi-am dat seama când avea mâna in chilotii mei, mi-a băgat un deget in păsărica in timp ce ma musca de sani si de acolo m-am umezit și am mers cu valul, m-a întors cu spatele, mi-a dat Blugii jos, mi-a scos sanii micuți din sutien, și-a dat cu scula pe la păsărica mea și am simțit-o ușor ușor cum o bagă, a fost grijuliu, nu o avea nici f mare, eram doar emoționată, nu simteam mare lucru…mi-a dat pe la spate vreo 6-7 minute și eu ma gândeam doar la Florin pana când mi-a intrerupt gândurile un jet de sperma calda pe spate, eram fericita ca a terminat și ca urmează cel pe care îl iubesc..
A ieșit din toaleta și in timp ce ma curățăm cu niște hârtie igienica a intrat țiganul, a picat cerul pe mine, nu îmi venea sa cred ca trebuie sa fac sex si cu el doar ca sa îl am pe Florin in mine…
A început sa ma sărute, m-a ridicat pe rezervorul de la WC, eram cu sanii scoși afara din sutien și din maiou și cu Blugii ramasi doar pe un picior, m-a crăcănat tare și și-a scos-o din pantaloni, m-a șocat, era ffff groasa și fff neagră, era prima oară când vad așa ceva, și-a umezit-o puțin, a frecat-o de păsărica mea și mi-a bagat-o tare din prima, m-a durut rău dar noroc ca eram deja uda de la primul, ușor ușor a început sa între bine și nu îmi venea sa cred ce frumos ma fute, îl tineam de gat și îl strângeam cu unghiile de spate in timp ce el dădea in mine ca nebunul, urlam de placere și auzeam cum rad ceilalți de afara inclusiv florin și iubita primului care mi-a tras-o.
Avea limba băgată pana in gâtul meu și scula aproape la fel, parca o simteam in gat, ma uitam între picioarele mele și nu îmi venea sa cred ce intra in mine și cât de groasa e…mi-a tras-o așa vreo 10-15 minute și am avut primul orgasm din viața mea in timp ce ma musca de gat și o avea pe toată in mine…a scos-o brusc și m-a stropit pe burta, pe sani și pe sutien…
A ieșit rapid din cabina și l-am auzit cum mi-a zis sa îl astept pe florin. Îmi tremurau picioarele și îmi era rusine ca va intra florin și ma va vedea așa, încercam cât mai mult sa ma aranjez…însă după 5-10 minute mi-am dat seama ca e cam liniște afara…am deschis usa și nu mai era nimeni, am ieșit afara sa ma asigur, l-am strigat pe Florin dar nu mai era, plecase toată lumea…m-am uitat la ceas și urma sa se sune de ieșite in câteva minute… am fugit la ore și am povestit despre treaba asta doar 1 an mai târziu…pana atunci am suferit doar privirile și râsetele celor care au fost de fata.