Laura si Andreea, futai pervers in 3.

Era vineri seara, și de obicei ne întâlnim la bloc unde am copilărit să mai bem o bere și să facem retrospectiva săptămânii.
Pe la 11 observăm că unul din băieți s-a îmbătat și a adormit pe scaun.
Îl ducem în casă și hotărâm că spargem gașca să nu mai deranjam alți vecini.
Mergând spre stația de taxi, mă întâlnesc cu nevasta lui care era însoțită de doua colege, care o conduceau spre casă. Îi explic situația și mă roagă să le conduc pe Laura și Andreea la taxi, că stau în aceeași zonă cu mine și dacă vrem putem împărți taxiul.
Pe drum spre stația de taxi, Laura sare peste discuția mea cu andreea și întreabă dacă nu avem chef de un vin.

Din păcate era târziu pt o terasă, îi zic că nu avem unde și mă invită la ele.
Oprim la un non-stop și Laura se întoarce cu două sticle de vin. Ajungem la ele și mă invită pe o canapea imensă. Laura se scuză că merge sa se schimbe în ceva mai comod până când eu și Andreea desfacem sticla de vin.
Andreea aduce 3 pahare de vin, eu mă chinui sa desfac sticla cu un tirbușon amărât, când apare Laura într-o cămașă de noapte semi transparenta prin care se vedeau perfect sfârcurile de la sânii ei nu foarte mari și rotunzi, și coapsele frumos conturate.
Desfac sticla , îi face o cravată, și se așează langa mine. Andreea se scuza sa se schimbe și ea și Laura incepe sa toarne in pahare.
Până ea toarnă, întreb ce sa pun la televizor, un film sau muzică și Laura îmi zice :”ce vrei tu că în seara asta bem”.

Zis și făcut, caut muzică (am butonat ceva până mi-a zis că dacă vreau muzica are ea pe YouTube un mix genial și să îl ascultam pe ăla.
Termin cu telecomanda și când ridic privirea, Andreea era într-un maieu scurt, deasupra buricului și sfârcurile întărite, cu niste pantalonași care lăsau tot la vedere, inclusiv faptul că nu are chiloți pe ea.
Îmi trec niste idei prin cap, dar renunț la ele din cauza discuțiilor cu Laura.
Nu după mult timp desfacem și a doua sticla de vin, cal Laura propune să jucăm un joc de cărți pe pedepse. Accept și ne așezăm toți pe covor.
Cum stăteam în fața lor, Laura puțin pilită s-a așezat turcește și am observat o pereche de chilotei cu dantela, transparenți care îi lăsau la vedere clitorisul. Am zâmbit și am început să jucăm.Prima mana am câștigat și pedeapsa mea pt Laura a fost să facă 10 genuflexiuni.

S-a ridicat în fața mea și își depărta picioarele la fiecare coborâre.
Următoarea mână, câștigată de Andreea, am primit eu pedeapsa să o masez pe ea 3 minute pe spate.
Au trecut cele 3 minute, dar când m-am ridicat să mă așez la locul meu, mi se observă pula sculată prin pantaloni. Laura a început să zâmbească și a zis: „mai poți?”
Cu zâmbetul pe buze am răspuns că nu, dar le las pe ele să înceapă.
Nici nu am apucat sa mă așez pe locul meu pe covor că Andreea îmi sare în brațe și mă sărută in timp ce Laura își umplea paharul cu vin.
Andreea ma sărută intens, se așează în poala mea și îmi dă jos tricoul de pe mine după care mă întinde pe covor. Mă simțeam că un obiect, dar îmi plăcea. Nu trece mult și simt cum Laura îmi desface cureaua și îmi ia pula in mână, in timp ce Andreea mă sărută pe piept și cobora.

Laura mă ținea cu o mână de pula, Andreea a început ușor să o ia in gura, o mai scotea să se sărute cu Laura și i-o mai baga și ei în gură. Eram atât de excitat și fascinat de ce vedeam, încât aveam impresia că e un vis.
Laura se întoarce cu pizda pe fața mea, își dă chiloți la o parte, Andreea își dă jos pantalonii și se suie pe pula mea. Era atât de udă încât a înghițit-o toată și a început să se miște ușor.
Îi simțeam pereții vaginului cum se contracta pe pula mea, in timp ce ii dădeam limbi Laurei, de pe clitoris până la gaura curului. Se apăsa din ce in ce mai tare cu pizda de limba mea și după câteva minute am simțit-o cum își dă drumul pe fața mea. Andreea se juca cu sânii Laurei și o sărută din ce in ce mai intens.

Laura s-a ridicat de pe fata mea și au făcut schimb. Față în față , acum Laura se urca pe pula și Andreea cu pizda pe fața mea, simt cum îmi strânge pula că într-o menghină când o baga in ea și o aud cum geme de plăcere. Încep să ling de nebun pizda Andreei, cu o mână încep să mă joc pe la gaura curului, cand o simt și pe Andreea că termină într-un ulret care cred că a trezit jumătate din vecini.
Își savurează orgasmul frecandu-se de limba mea ușor și tandru până în ultima clipă, după care se ridica. In tot acest timp Laura se mișcă ușor în pula mea.
O pun pe Laura pe spate, Andreea se așează lângă noi in timp ce își masa clitorisul cu o mână, cu cealaltă mână își masează gaura curului.

Nu mai știam dacă e vis sau realitate, pompam ca in nebun in pizda Laurei, îi sărutăm sânii și îi strângeam sfârcurile între degete. Gemea și se împingea cu pizda in pula mea din ce in ce mai tare până când a terminat. Andreea s-a oprit, s-a uitat la mine, s-a ridicat și a început să o linga ușor pe clitoris in timp ce eu încă mă înfigeam ușor în ea.
Mi-am scos pula din pizda Laurei, iar Andreea a început să o ia in gura din ce in ce mai adânc.
Am oprit-o, m-am ridicat și m-am așezat în spatele ei pregătit să o bag in ea. Și-a ridicat privirea l, s-a uitat la mine , mi-a pus o mana pe pula și a directionat-o spre curul ei. „Acum o vreau aici, adânc și până o golești”

Până atunci Laura a fost cea tupeistă, dar mi-au plăcut la nebunie cuvintele ei.
Am inceput ușor să o bag in curul ei strâmt și primitor, in timp ce ea îi lingea pizda Laurei și cu un deget îi masa gaura curului.
Am inceput să cresc ritmul, simțeam cum mă absoarbe înăuntru și dă din cur să intru tot în ea, îi auzeam respirația cum se intensifică și nu după mult timp am terminat in curul ei.
Laura s-a ridicat, mi-a luat pula in gură, a început să o curețe pe toate părțile.
Andreea s-a întins pe covor, eu m-am întins langa ea, iar Laura s-a urcat peste ea sa o sărute.