Nebunii cu Ramona

S-ar putea să fiu nebună, dar prietena mea Ramona este și mai rea, te rog ai încredere în mine. Fata asta are idei nebunești despre sex, așa că nu mă plictisesc niciodată în compania ei. E adevărat, uneori trebuie să-mi călc pe inima și pe demnitatea pentru a le mulțumi și totuși nu regret nimic. Atunci a cumpărat un vibrator de la un sex shop și a început să insiste să-l folosim împreună în timpul petrecerilor noastre lesbiene. Nici nu voiam să aud despre asta, doar că mă consideram o lesbiană confirmată, dar până la urmă trebuia să-i fac pe plac.

Și ar trebui să știi că mi-a plăcut senzația de el în vaginul meu, plin de fiori, mai ales că ea îl mută acolo de parcă n-ar putea fi mai bine. Mai mult, până la urmă chiar am fost de acord să-l violez și mi-a făcut o mare plăcere, trebuie să recunosc sincer. Chiar dacă era de dimensiuni considerabile, Ramona a știut să mă dezbrace fără nicio durere, având grijă să-și frece limba peste mine înainte de a fi hrănită. Și uite, am ajuns să folosim vibratorul tot timpul în perioadele noastre lesbiene, obținând mai multe orgasme decât înainte.

Un alt lucru nou despre sex pe care l-am învățat de la ea sunt petrecerile lesbiene în aer liber. Prima data cand am facut-o a fost pe acoperisul casei in care locuiam, folosind in acest scop un patut dublu, pe care l-am cumparat recent, tocmai la timp pentru o vacanta la mare. Blocurile învecinate erau cam la aceeași înălțime cu ale noastre, așa că vecinii care ne cunoșteau nu ne puteau vedea, ci în schimb ne vedeau oameni din locuri înalte și de la o oarecare distanță, fără să se uite cu adevărat la noi. Cu toate acestea, a fost deosebit de interesant să facem dragoste în aer liber, știind foarte bine că cineva ne va vedea cu siguranță și chiar s-a gândit să cumpere un binoclu sau o lunetă pentru a ne vedea mai bine, având în vedere viitorul.

Ramona a mers însă mai departe și s-a oferit să facă sex în natură, mai exact în spațiile verzi de la marginea orașului. Și aici există riscul să fim observați de cineva, dar exact asta căutam, pur și simplu nu am făcut-o de dragul furnicilor care ne-au înțepat tocmai când lumea ne era cea mai dragă. Am făcut aceste aventuri în aer liber cu un scop foarte specific, și anume, de a face dragoste lesbiană în fața amatorilor de senzații tari care se găsesc în aceste locuri. Spațiile verzi de la marginea orașului sunt frecventate de cupluri de îndrăgostiți, iar voyerii s-a știut că le urmăresc, dorind să-i vadă în plină acțiune.

Ei bine, nu ne-au lipsit nici voyeuri interesați de spectacolele pe care le-am oferit, mai ales că lesbienele nu se arată în mod deosebit în spațiile verzi de la marginea orașului. In plus, spre deosebire de alte cupluri, am facut sex in poala naturii doar pentru a fi vazuti de cei care au vrut sa o vada, si nu le-a deranjat deloc cand s-au apropiat putin sa vada toate detaliile. Și, bineînțeles, nu ne-a deranjat să fim fotografiați în timp ce facem dragoste cu toată pasiunea și astfel momentele noastre de extaz au fost imortalizate de iubitorii de erotică rafinată. Ideea că aceste poze ar putea ajunge la Dumnezeu știe ce reviste porno nu ne-a făcut deloc nerăbdătoare, pentru că doar acesta ar fi primul pas pe drumul către faimă.

Și totuși era ceva ce nu puteam accepta în acest moment. Nu există nicio cale în lume să acceptăm ca cineva să ni se alăture astfel, pe o masă nemâncata. Ramona era bisexuală și făcea dragoste cu mulți bărbați, dar majoritatea erau colegi de liceu sau de facultate pe care îi cunoștea bine. Și, bineînțeles, a folosit contracepție când făcea sex cu ei, de îndată ce cu acest blestemat de SIDA, nu se știe niciodată. In plus, Ramona in momentul de fata mi-a respectat convingerile lesbiene si nu a facut sex cu barbati in prezenta mea, stiind foarte bine ca nu as vrea sa o vad in aceasta pozitie.

Petrecerile noastre sexuale în aer liber au devenit atât de dese încât aveam deja un public obișnuit care știa perfect că nu are rost să ni se alăture. Au fost oameni cumsecade care s-au mulțumit cu bețișoare și masturbare pe tot parcursul jocului, așa că au încercat să nu supere pe nimeni. Ramona, la rândul ei, s-a gândit că ar fi potrivit să ne facem check-in, din moment ce făceam sex în fiecare zi în aer liber și doar în spații verzi de un pitoresc cu totul neobișnuit. Și știi ce credea nebunul despre ea? Să-i vopsim părul pubian în verde și albastru, sau mai degrabă în verdele ei și eu în albastru.

Nici măcar nu găsești o idee mai nebunească, iar eu eram categoric împotriva ei, ceea ce era firesc într-o astfel de situație. Doar Ramona a reușit să mă convingă, până la urmă, abia după ce a făcut ea însăși primul pas, chemându-și prietena pentru asta. A avut cea mai plictisitoare slujbă și s-a numit stilist de păr pubian pentru femei și femei.