Poveste Erotica cu nasa Maria de 42 ani

Minel avea 22 de ani se căsătorise de un an. Era un băiat scund, atletic și blond. Nașa lor de căsătorie era o doctoriță de 42 ani, una Doamna Maria . Era o frumusețe de milfă, înaltă, solidă și care semăna leit cu Angela Similea. Avea un păr des, cîrlionțat, negru, ce-o ajungea pînă la umeri. Nu bea, nu fuma și arăta de 30 de ani. Nu avea copii.
Nașa începuse să-i arunce niște priviri anume încă după căsătorie. Uneori, cînd soția lui nu era, femeia își mișca soldurile chiar provocator.
Dar – Doamne – putea să-i fie mamă, cum să se gîndească la ea?
Chiar așa, cînd ea venea la ei, Minel de abia putea să respire de o excitare sexuală grea, indusă de prezența femeii mature, așa diferită de sotia lui.
Cu tocuri, ea era mai înaltă ca el. Risipea un miros de parfum floral, care ar fi sculat-o și la morți.

Și da, se uita le el. Cu priviri moi, cu subînțeles.
Credea că visează. Dar nu visa. Nașa se uita la el.
Se făcuse apoi aprilie și se împlinea anul de cînd era însurat.
Minel merse la ea acasă ca ea să-i facă o injecție cu vitamina D – era 1990, si pe vremea aia nu era suplimente pastile. Era student si era mereu obosit. Nașa făcea fain injectiile, avea mîna foarte ușoară.
Nașul era plecat din oraș, vreo trei zile.
Femeia purta o rochie de casă roșie, și era în picioarele goale. Chiar desculță, era înaltă cît el.

Minel a tresărit.
În sufragerie nașa pregătise seringa și ce trebuie.
Minel, stînjenit, a desfăcut pantalonii și s-a întins pe canapea, pe burtă, iar ea, pe un scaun alături.
Îi simțea parfumul.
Apoi a simțit cum ea îi trage în jos guma slipului, dezvelindu-i fundul, poate exagerat de mult, și un val cald i-a trecut lui Minel prin pîntec și ceva i-a zvîcnit acolo.
Rapid, nașa a făcut injecția.
Apoi, cînd el a dat să se ridice, răscolit, a simțit că nașa îi trage complet jos chiloții, își pune deodată palmele calde pe bucile lui goale și șoptește:
-Mineeel, pot să te rog să mai stai așa oleacă? Știi că ai un fund drăguț? Hm, nu a mai văzut fund de bărbat fără păr… E fain…

Într-adevăr Minel era spîn, era blond fără păr pe corp.
Fiori enormi au trecut prin corpul lui și deîndată la pîntec mădularul lui s-a umflat, făcîndu-se tare ca osul, dureros. Acum nașa se apucase să-i dezmierde bucile și spinarea cu palmele ei fierbinți. O auzea cum respiră la spatele lui, respirație de femeie stîrnită.
Scăldat în sudori de emoții, el a bîiguit:
-Vai, nașă… Dar… eu… nu se cuvine cu dumneavoastră… cum… ăăăă… aoleu…
Sub mîinile ei calde Minel simți că leșină de plăcere. Dinainte mădularul erectat îl durea, comprimat în canapeaua tare.

Apoi o auzi:
-Minelule, nu trebuie să zici nimic. Soțul e plecat și eu îs cu tine da? Noi doi, da? Dana nu va ști da? Te deranjează că-s așa bătrînă?
Dana era soția lui.
Plăcerea dată de palmele ei îi curgea pană în tălpi.
Scînci. Cu capul vuind și inima galopînd.
-Nu sunteți bătrînă…
Ea chicoti. Apoi Minel icni tare: nașa aplecase capul, și începuse, cu o gură moale și fierbinte, să-i sărute bucile, cu părul ei bogat revărsat peste el. Se scutură de plăcere.
-Nașaa, ce faceți????

Nerușinata îl pupa pe fund!!!
Apoi ea se ridică. O auzea cum gîfîie.
-Acum, vreau să te întorci pe spate. Să vedem ce ai în față.
Ca în vis, Minel făcu ce-i cerea nebuna. Pe canapea, se răsuci, și, gemînd, rămase pe spate, cu chiloții dați jos… și cu penisul erect pulsînd, mare și arcuit, dinaintea nașei. Doctorița suspină și ochii i se dilatară, lacomi văzînd ce dotat e finul ei. Apucă pulanul cu două degete și Mirel scheună, ridicînd din șolduri.
-Vai finuțule… Dar mădularul tău e cît o banană babană… Mvaaai… Din cauza mea e așa?… Deci pe el nu-l deranjează că-s așa babă?…
Minel gîfîia acum tare, atins la pulă de degetele ei pricepute de femeie coaptă.
Icnea continuu, desfigurat.

-Nașaaa, ce faceeeți?? Nașaaa, ce faceeeți?? Nașaaa, ce faceeeți??

Nașa, dezmierdînd mădularul, gîfîia și ea.
Apoi nașa aplecă capul acolo și începu pornită să pupe drăgăstoasă penisul tînărului care se arcui tot, gata-gata să cadă de pe canapea.
Femeia mozoli pulanul lui cam 10 minute apoi se opri. Saliva îi curgea din gură și ochii ei aveau sticliri de cățea în rut. De-abia vorbea.

– Finuțule… Nu te goli, te rog… Mmmm… Acuma am o mare mîncărime la despicătura mea de femeie… Și vreau să mi-o ostoiesc cu mătărînga asta incredibilă a ta…

Nașa sări in picioare, dispăru cinci minute dincolo, după care reveni în sufragerie complet nudă și cu pantofi negri în picioare.
Deși nu mai avea pîntec de fată tînără femeia avea un corp bine, cu linii de amforă, cu talie îngustă care se continua cu un fund mare, cu două buci perfecte, ca niște emisfere ademenitoare. La vale, gambele se continuau cu niște glesne înguste niște tălpi mici, așijderea înguste.

Tremurînd ea îl pupă, și-l privi în ochi.

-Minel, zi-mi: mai sunt bună de pulă?

Ca răspuns, Minel îi sărută sînii lăsați.

Maternă, și dărdîind de pofte, femeia îi apoi scoase hainele și îi alintă iar mădularul cu gura… deși se făcuse ca de piatră. Lingea și mormăia cuvinte fără sens:

-Mmmm… Eu babă cu pulă tînără… Oaaah… De cînd visam asta…

Peste zece minute, Doamna Maria , nudă, se instală călare pe Minel ce statea pe canepa… cu dosul ei mare către el, și primi excitată, cu un țipăt. marea lui sculă în despicătura ei udă cu labii groase și el icni văzînd cum mădularul său care deveni monstruos intra și ieșea acum, pentru întîiași dată, din vaginul ud al unei femei coapte, ca un drug între maiestuoasele ei buci ca de statuie.

Nașa știe meserie și în timp ce el îi alinta bucile fierbinți începu să se ridice și să se coboare pe pula lui, rotind șoldurile, adică desenand opturi cu fundul… Împreunarea nefirească între nașă și fin nu dură mult, că femeii spasmele îi veniră repejor. Cu strigăte de plăcere pe nașa o apucară mari contracții în vagin și icnind săltă pe pula lui, gemînd ca o scroafă penetrată, răvășită de copularea neașteptată.

Nașa – desi spasmele ii trecuseră – dansă astfel peste mădularul băiatului pînă cînd el, cu mîinile-gheară înfipte în șoldurile ei, își goli icnind sămînța de plăcere în gaura apa umedă din care venim toți. Fiori mari o răscoliră pe nașa simțind în vagin torentele de spermă tînără.

Minel aproape că leșinase sub ea.

Apoi Doamna Maria , ca o curtezană, se dădu jos de pe el… și, deși dintre picioare sperma lui încă îi șiroia… cu noi desmierdări nerușinate ale gurii, îi readuse sulanul la viață, după care supusă, ea se așeză în coate și genunchi, arătîndu-și dosul ei mare și dalb, după care, privindu-l parșiv peste umăr, ea îi șopti:

”Acum, suflețel, desertul: poți să mă iubești în funduleț, de vrei…”.

Năucit de asemenea invitație, Minel se așeză între gambele femeii și privi la gaura aceea nefăcută pentru amor, dar care zvîcnea, desfăcută de multele mădulare ce pesemne intraseră acolo și, după ce mai desmierdă cu palmele acele buci maiestuoase, tînărul Minel se împinse deîndată cu mădularul în șezutul nașei lui, pînă la ”cotor”.

Deprinsă cu așa penetrare, Doamna Maria nu zise nici ”pîs”, deși băiatul, pornit, prinse a o pompa acolo, în gaura Marelui Păcat, numit sodomie. Supusă, nașa îl lăsă să se desfete astfel cu al ei șezut, în timp ce femeia își alinta repejor clitorisul, urcînd repede spre genunea unui al doilea orgasm. Chirăi și se scutură, în alt val de spasme, în timp ce băiatul simți și el cum sfincterele nașei zvîcnesc… și continuă să-i dea pulanul în șezut pînă cînd simți cum din el sămînța multa izbucnește spasmodic în al ei anus.

Răzbită, nașa căzu pe burtă pe mochetă… zvîcnind toată încă.

Ca în transă Minel îi alinta o gambă goală și fierbinte. Apoi tot privind bucile ei goale, se trezi că e din nou în erecție… și o apucă de șolduri, o ridică și din nou, nesătul, își vîrî sulanul în despicătura ei clocotită.

Cunoscînd neștiutele plăceri ale împreunării cu o femeie coaptă.