Poveste Erotica cu Directoarea mea

Mi-am cerut scuze tuturor colegilor mei; dar singura care a regretat sincer plecarea mea a fost Ildiko. M-a luat deoparte, și-a pus fruntea pe umărul meu și, cu lacrimi în ochi, mi-a spus:

- Îmi pare rău că pleci și mă lași singur cu cățeaua aia! M-am simțit ușurat să te am în preajmă... realizând că nu sunt singur... că există cineva care mă înțelege...! Acum nu mai am de ales decât să trăiesc cu această soartă blestemată! Te iubesc și nu cred că nu pot iubi pe altcineva. Dumnezeu să te binecuvânteze, pe care nu o voi avea niciodată!

Fii sănătos, dragă!

Am fost emoționat până la lacrimi, mi-a fost greu să mă despart de ea

Câteva zile mai târziu, când îmi începeam noul job, am luat-o pe Magda de mână și am bătut hotărât la ușa de la intrarea vilei mamei ei din Pipera. S-a deschis spre noi; era îmbrăcată lejer: blugi scurti și o cămașă strânsă, cu un decolteu foarte jos, care îi scotea aproape complet mamelonul uriaș. Când a văzut că ne ținem de mână, fața i s-a întunecat brusc și ne-a rugat cu amărăciune să intrăm.

Casa.

N-am mai pierdut timpul, a anunțat pe scurt:

- Doamna Elena, Magda și cu mine ne iubim și vrem să ne căsătorim, întemeiați o familie! Vă rugăm să ne dați consimțământul pentru a accepta alegerea noastră

Elena și-a pierdut vorbirea; s-a uitat de la mine la fiica mea cu o frecvență incredibilă, neștiind ce să creadă. A făcut o ultimă cerere:

- Magda, e adevarat?? Te căsătorești pentru asta?

- Da, mama! Nu e asta, e Radu! Mă voi căsători cu el! El este bărbatul meu, îl iubesc din toată inima, din tot sufletul! Și mă iubește atât de mult! Voi fi soția lui! Te rog, hai să fim împreună. Ne iubim atât de frumos!

Elena este blocată; fața ei a devenit albă ca varul și am observat că genunchii ei au început să-i tremure. Fața îi era atrasă și nu și-a mai putut reveni din surpriză. Ne-a privit cu ochi plictisiți, dar nu ne-a văzut orbi.

Revenind în fire, Elena m-a tras de mână:

- Vei merge cu mine? Avem ceva de discutat împreună! Acum!

M-a târât în ​​camera alăturată, a închis ușa în urma noastră și a răbufnit:

- La naiba, ai tras-o ??? Te-ai tras cu Magda???

- Da, am tras-o! Ne futem împreună de câteva luni Si ii Place si ei sa stii! Ne iubim... ar trebui sa fim impreuna... toata viata... intelegeti???

Elena s-a prăbușit pe un scaun, și-a acoperit fața cu mâinile și a izbucnit în lacrimi isterice. Râuri de salivă curgeau între degetele cu care și-a acoperit ochii, trupul tremurând în spasme dureroase. Începu să șoptească între suspine și lacrimi:

- Prostule, nici nu-ti imaginezi cat de mult te-am iubit si cu ce pasiune te-am dorit! Nu a fost cancer cu șeful, nu sunt o nimfomană... doar te-am iubit... așa cum o femeie iubește un bărbat...! Ti-am dat din tot sufletul...nu ai inteles...Am vrut sa ramai doar al meu,poate de aceea am sarit de multe ori cu un cal...Te iubesc,prostule! Inima mea bate numai pentru tine! Dacă aș fi puțin mai tânăr, m-aș căsători cu tine, aș fi soția ta.

S-a ridicat deodată de pe scaun și a început să mă bată în piept cu pumnii strânși, recitând cu amărăciune:

- De ce? De ce de ce de ce? Spune-mi draga de ce???

Am ținut-o în brațe, lăsând-o să plângă pe pieptul meu. Pentru prima dată de când am cunoscut-o, am descoperit latura umană, sensibilă a sufletului ei.

- Elena, dragă, nu voi uita niciodată momentele pe care le-am petrecut împreună, au fost fantastice și unice! Pot spune că m-au făcut bărbat în adevăratul sens al cuvântului! Dar acum am nevoie de drepturi la viață, la viitor, la libertate! O iubesc pe Magda ca în vârful capului. Și ea mă iubește. Vrem să fim împreună pentru tot restul vieții noastre. Te rog, din adâncul inimii, să ne împlinim visul, nu ne rupe aripile!

Elena și-a șters lacrimile cu o batistă și a devenit dintr-o dată persoana pe care am cunoscut-o acum doi ani. Mi-a răspuns cu ochi reci, cuvinte dure:

- Băiete, dacă crezi că scapi de mine, te sperii! Dacă te-ai încurcat cu Magda, nu am altceva de făcut. Ea este comoara mea cea mai de preț și nu vreau altceva decât să o văd fericită, așa că nu voi interfera cu căsnicia ta. Dar va trebui să plătiți! Toate petrecerile noastre intime din apartamentul meu au fost înregistrate pe o cameră video, de la cap până la coadă, în detaliu. Sunt cateva zeci de Filmulete in development care in toata splendoarea ta, futandu-ma pe my! Îți dau Magda, dar te fac să râzi și pe mine când vreau eu, când vreau barca ta! Dacă mă refuzi măcar o dată, îți voi arăta videoclipul soției tale. Probabil că nu mă va considera mama ei acum, dar cu siguranță nici tu nu o vei considera! Înţelegi?

- Te rog, Elena, nu-mi face asta!

- Cred că totul este așa cum este.

A mai trecut un an

Sunt nebunește îndrăgostită de Magda, ea este creatura pentru care mi-aș da viața fără ezitare. Cu toate acestea, sunt nevoit să mă împart între ea și mama ei. Trebuie să o trag cu Elena în fiecare săptămână. Punctul culminant este că îmi place, deși - aș vrea ca această plăcere să se oprească pentru totdeauna.

Acest lucru este ciudat pentru mine, de multe ori evit sexul cu soția mea, pentru că acasă sunt stors, supt până la miez de mama ei. Trăiesc cu o frică constantă care mi s-a strecurat cu siguranță în oase: mă tem că soția mea,

îngerul meu, ea va afla despre relația mea cu mama ei. Cred cu groază că într-o zi Elena își va pierde nervii și va spune totul soției mele! Cred că toată soarta mea stă pe un fir întins la maxim între degetele unei femei care mă poate distruge când vrea. Deci nu am altă alternativă; incerc sa-mi salvez casnicia futandu-ma in draci cu mama sotiei mele!

Acum am 30 de ani; soția mea Magda are 24 de ani, a absolvit conservatorul și lucrează ca profesoară de muzică la un liceu din București; în paralel, lucrează ca solist de pian în orchestrele simfonice ale Radioului și Filarmonicii. A fost invitată să cânte la mai multe concerte la Viena, Berlin și Roma.

Ea este deja mamă, mi-a dat un fiu, un băiat minunat care în curând va împlini un an. Acum este din nou însărcinată, trei luni mai târziu!

Toate aceste bucurii ale vieții sunt umbrite de soacra mea. Trebuie să mă duc cu săptămânalul ăsta sau mi-e teamă că îmi va strica visul, îmi va strica fericirea. Elena are acum 43 de ani; Am căutat pe internet, sperând să aflu că la această vârstă femeile trec prin menopauză și libidoul scade semnificativ.

Dar am luat-o cu mâinile, din câte am citit, se pare că totul este exact invers: majoritatea femeilor care au ajuns la cătușe dau semne de creștere a apetitului sexual, de parcă ar vrea să compenseze tot ce le lipsește. . de la douăzeci de ani! Cu alte cuvinte, dracului și mai tare!