Sex nebun intre prieteni.

Nu ne mai vazusem de câțiva ani cu Robert, colegul și prietenul meu din facultate. Eu rămăsesem în București, el s-a întors undeva în Hunedoara și dezvoltase o mică afacere acolo, care era din ce în ce mai prosperă. Vorbeam des la telefon și ne tot promiteam că ne vom revedea, fără să stabilim însă nimic concret.
Atunci când m-a anunțat că închiriase pentru o perioadă o casă undeva în zona Văii Prahovei și că ne invită împreună cu soția mea Claudia să stăm măcar un week-end nu am zăbovit. Claudia a avut inițial ceva rețineri, o văzuse doar o dată pe Laura, nevasta lui Robert și nu știa dacă au multe subiecte în comun, dar până la urmă a agreat, măcar de dragul peisajului și a câtorva zile de relaxare.

Nu pot să spun că nu o înțelegeam, Laura părea o tipă arogantă, sigură pe atuurile ei feminine, pe care știa să și le pună în valoare și care se rezuma mai mult la discuții generale, fără să te facă să îți dai seama prea mult cum gândește.
Am ajuns seara, casa era de fapt o vilă cochetă, situată pe un drum secundar, la marginea pădurii.
-Salut Dan! Robert era aproape neschimbat, mi-a întins mâna viguros și m-a îmbrățișat. A strâns-o în brațe prietenos și pe Claudia și ne-a invitat în curte.
Laura părea mult mai familiară față de stilul distant pe care ni-l aminteam. Înaltă, cu picioarele lungi și fesele tari puse în evidență de colanți, părea mult mai apropiată cu părul strâns în coadă, zâmbitoare și fără machiaje pretențioase. Ne-a sărutat pe amândoi de bun venit, i-am simțit pentru puțin timp bustul ferm pe pieptul meu, o senzație care a persistat și la care m-am gândit ceva vreme.

Ne-am schimbat după drum și ne-am alăturat prietenilor noștri la masa din curte, în fotolii comode și am discutat la o cafea despre ce mai făceam fiecare.
Noi, băieții, am trecut la făcut un grătar. Trăgeam cu coada ochiului la soții, care deveneau din ce în ce mai relaxate, iar vinul roze pe care îl beau amândouă le-a dezlegat limbile, căci vorbele lor și râsul lor armonios răzbătea până la noi.
Masa, însoțită de vin din belșug a continuat până târziu în noapte, mutându-ne în livingul de la parter. Laura a dispărut pentru câteva minute și s-a întors îmbrăcată cu o fustă comodă, largă, lungă până deasupra genunchilor, cu părul lăsat liber, o cascadă rebelă care îi acoperea umerii lăsați liberi de topul mulat.

Din când în când fetele plecau la bucătărie, aduceau mici gustări sau alte sticle de vin.
Într-un astfel de moment, Robert m-a felicitat pentru modul în care arăta Claudia, dându-mi coate complice să îi spun părerea mea despre Laura.
– Ai vrea să o fuți?
M-am uitat surprins la el, nesigur că am auzit bine întrebarea.
– Pe Laura?
– Da, pe ea. Se uita la mine cât se poate de serios, studiindu-mi reacțiile.
Vinul și făcea din plin efectele, eram puțin amețit, simțeam însă erecția și penisul îmi devenea ușor dureros, prins în boxeri și în pantalonji scurți.
Mi-au trecut multe gânduri prin cap în câteva minute, discuțiile mele cu Claudia despre swing, rămase întotdeauna ca o dorință neexplorată, dar și reținerile inerente ale începutului și teama că prietenia noastră va fi afectată.

– Da, cine n-ar face-o? M-am auzit vorbind, ca și cum gândurile îmi puneau singure stăpânire pe buze.
– Și ea pe tine, mi-a spus asta.
Am ascultat uimit povestea lui, relația total libertină sexual și fanteziile pe care și le îndeplineau împreună.
Deja erecția era din ce în ce mai puternică, tremuram de dorință, dar și de teama că soția mea ar putea respinge ideea și că s-ar simți trădată.
Orice reținere a dispărut când fetele au revenit. Claudia se schimbase și ea, avea o rochiță lejeră, scurtă cu un decolteu rotund care lăsa să se vadă împreunarea sânilor plini. Am văzut că era îmbujorată, căutându-mi insistent privirea. Aveam să aflu mai târziu că Laura îi spusese de ce ne invitaseră acolo și că totul era la alegerea noastră.
Când Laura s-a așezat în brațele lui Robert, Claudia și-a tras scaunul aproape de al meu și mi-a prins palma în a ei, dându-i drumul pentru a îmi dezmierda încheietura cu degetele ei lungi.

– Văd că fetele au avut ceva de vorbit, a râs Robert. Ce puneți la cale?
Claudia s-a îmbujorat și mai tare, îi simțeam piciorul lipit de al meu. Laura în schimb era detașată:
– Doar lucruri bune, iubitule! Prietenii noștri îmi par puțini timizi, dar deschiși să descopere lucruri noi.
Fără alte cuvinte i-a căutat soțului său buzele cu ale sale, în timp ce mâna lui îi aluneca pe picior, dezgolindu-i coapsa și lăsând să se vadă puțini din chiloțeii negri din dantelă, decupați înalt pe picior.
Femeia gemea, abandonată în brațele lui Robert, vedeam mâna lui dispărând între picioarele ei, masându-i ușor vulva, prin chiloți. Și-a dat singură jos topul, sânii micuți, dar cu rotunjimi provocatoare și cu sfârcuri rotunde și erecte dispărând pe rând între buzele lui.

Îmi simțeam pula tale, am prins-o între degete prin pantaloni, masând-o ușor nervos. Am tras-o pe Claudia de mână, iar ea a înțeles, s-a urcat peste mine și m-a încolăcit între picioarele sale. Pizda ei excitată se mișca pe penisul meu erect, prins în pantaloni. L-am eliberat, savurând trecerea labiilor ei peste el.
Claudia a gemut, mi-a prins penisul între degete și l-a potrivit în despicătura ei udă. I-a primit doar vârful, retrăgându-se de câteva ori, iar apoi s-a împins hotărâtă în el, iar atunci când a intrat tot a început să se miște înainte, înapoi. Pula mea era toată în ea, simțeam cum o primea adânc, cum pereții mulați ai vaginului o prinseseră într-un dans sălbatic, cerându-i să îl descopere.

Peste umărul Claudiei îi vedeam pe Robert și Laura, deveniți spectatori ai partidei noastre de sex. Erau dezbrăcați, iar Laura îi freca încet mădularul gros, plini de vede clar conturate. Am observat că bărbatul nu avea un fir de păr, nici măcar pe coaie, iar ea își lăsase o tunsoare atentă, o dâră subțire de păr pubian care se oprea la intrarea labiilor mari, groase, răsfrânte ușor în exterior.
Robert s-a apropiat de noi, mădularul lui împingea aerul aproape de obrazul Claudiei. Ea a icnit și l-a prins pofticioasă între buze. O vedeam pe soția mea sugându-i pula altui bărbat și mă excita. Simțeam pe penis seva din vaginul ei, care îmi spunea că e la fel de excitată de noua experiență.

Se sprijinea cu o mână de spătarul scaunului cu care stăteam, iar cu alta prinsese nerăbdătoare penisul gros, frecându-l în ritmul în care buzele ei îl cuprindeau. Era ridicată puțin, sânii plini se mișcau în sus și în jos peste fața mea, încercam să îi prind sfârcurile în gură și să le sug. O țineam cu mâinile de mijloc și o ridicam puțin, trâgând-o înapoi puternic în penisul meu, iar ea se apăsa și accentua mișcarea.
Voiam să o văd futută de alt bărbat, am tras-o de șolduri în sus, iar ea a înțeles și s-a ridicat. S-a sprijinit cu mâinile de masă, lăsându-ne să îi admirăm fesele tari, întredeschise și labiile mici și rozalii. Și-a strecurat o mână între picioare, masându-și clitorisul și gemând. Își mișca fundul fascinant, cu gesturi rotunde, împingea aerul cu el.

I-am dat un acord scurt, din priviri, lui Robert. Laura s-a apropiat de mine, mi-a prins pula cu mâna, frecând-o agresiv, iar gura ei s-a înlănțuit de a mea, primindu-mi limba cu care încercam să simulez penetrarea.
Femeia s-a lăsat în genunchi și și-a trecut limba pe capul pulii, uitându-se la mine cu un zâmbet pervers.
Îmi mișcam privirea de la buzele ei, la imaginea prietenului meu care îmi penetra sălbatic soția. O lovea peste fese, iar ea țipa de plăcere, cerându-i pula mai tare.
Am prins-o de părul lung pe Laura și am obligat-o să îmi ea toată pula în gură. A tușit ușor, dar nu am lăsat-o să scape, simțind cum devine relaxată și mă ia până aproape de coaie. Continua să mă privească în ochi, în timp ce mâna ei îmi masa încet, pe rând, coaiele.

Laura gemea, mă provoca să o conduc spre plăcere, îi plăcea să fie dirijată și posedată. I-am strâns părul mai tare și am continuat să o trag, până când penisul ieșea din gura ei și să o trag apoi cu putere. Îmi plăcea când obrajii ei se mulau pe pula mea, iar limba îmi lingea frenetic capul excitat. Mă excitau gemetele și zgomotul pe care pula mea îl făcea când o futeam în gură. Saliva, amestecată cu excitația mea, îi aluneca pe buze și bărbie.
Am ridicat-o și am condu-o spre masa pe care era sprijinită soția mea. S-a sprijinit cu bustul de tăblie și a început să o sărută pe Laura, care gemea din ce în ce mai tare și îi ținea contre lui Robert. Le priveam pe amândouă, așteptând să fie futute, fesele mici și tari ale Laurei și pe cele pline, rotunde și senzuale ale soției mele.

Am deschis fesele Claudiei și mi-am trecut limba printre ele, dezmierdându-i anusul ridat. I-am cuprins labiile groase între degete, masând-o apoi pe toată vulva. Suspina și îmi cerea să o fut, excitată de limba mea care îi intra adânc între fese și de degetele pe care mi le mișcam încet în pizdă. Am continuat să o excit așa, penetrând-o mai puternic cu degetele, simțindu-i cu ele pereții fini ai vaginului.

-Fute-mă, hai, fute-mă! Îmi striga, întretăiat de respirația grea și gemetele de plăcere.
M-am ridicat , i-am desfăcut fesele și am scuipat între ele. I-am masat anusul cu salivă și am intrat cu vârful. A țipat și mi-a cerut să o aștept. A dispărut câteva minute și a apărut cu un tub de lubrifiant, lăsându-mă în timpul acesta să îi privesc pe Claudia și Robert. Soția mea era întinsă pe canapea, cu picioarele peste umerii musculoși ai bărbatului, cu unghiile înfipte în fesele sale, trăgându-l și cerându-i să o ia și mai adânc. Capul ei înclinat într-o parte era îndreptat spre mine, mă privea cu un zâmbet nou, lasciv, îmi căuta privirea, îmi cerea să o admir când e futută.

Nerăbdătoare Laura s-a așezat capră pe podea. Mi-am lubrifiat penisul și i-am uns din plin anusul, intrând cu un deget în el. Atunci când penisul i-a luat locul, vârful a alunecat încet în gaura strâmtă și excitantă. Am stat pe loc și am lăsat-o pe ea să se apese, se oprea din când în când, respirând sacadat și mă lua mai adânc. S-a relaxat ușor, își stimula clitorisul cu mâna și făcea mișcări de dute-vino în penisul meu.
Strigătul lui Robert i-a precedat orgasmul, l-am văzut cum se prăbușește în brațele soției mele, în timp ce o futeam din ce în ce mai tare în cur pe a lui. A luat-o de mână pe Claudia și au venit lângă noi. Îmi plăcea imaginea spermei care i se prelingea dintre labii, pe picior. Robert i-a spus să se întindă în fața Laurei, iar ea l-a ascultat docilă, deschizându-și larg picioarele. Laura și-a trecut limba peste vulva ei, gustând sperma soțului, iar apoi a căutat-o adânc.

Am penetrat-o în vagin când simțeam că sunt aproape să termin. Am încercat să o opresc, voiam să o fut mai mult, dar ea a condus totul. Știa să se miște, ușor aplecată, cu gura între picioarele Claudiei, se împingea în pula mea.
Am terminat aproape amândoi o dată, iar Robert s-a repezit să o lingă și apoi să o sărute. Sperma mea se pierdea între buzele și limbile lor.
A fost prima mea partidă de swing, un futai în care eu și Claudia am descoperit noi plăceri.