Sotia dornica de pula.

Mi-am făcut cont pe un site de swingeri, gândindu-mă că așa o conving pe Iulia să experimentăm. Știu că ar fi vrut să încerce, dar avea ceva rețineri legate de un cuplu senzual și discret, iar discuțiile noastre rămâneau ca simplă idee. I-am spus de site, dar spunea că se gândește și schimba mereu vorba.
Pe Lavinia și Gabriel i-am găsit acolo, mi-au transmis un mesaj. Am remarcat fotografia de profil incitantă, cu fundul ei într-un chiloțel tanga, iar el fotografiat din față, apărând în profil imaginea boxerilor mulați pe o pulă groasă și niște coaie mari.
Mă așteptam să nu continue discuția, atunci când le-am răspuns că sunt bărbat, toate celelalte cupluri cu care am vorbit fiind interesate doar de cupluri, sau eventual de femei. Discuțiile s-au legat cu Gabriel, mi-a povestit cum au ajuns swingeri – la un pahar cu niște amici, la inițiativa acestora și cum de atunci viața lor sexuală era extrem de incitantă și le plăcea să descopere lucruri noi.
Mi-a trimis o poză cu Lavinia, dezbrăcată, cu sâni plini, rotunzi, cu picioarele larg desfăcute și cu labiile rozalii întredeschise, strecurându-și un deget între ele. Era superbă, așa întinsă pe spate, cu picioarele ei lungi și gleznele subțiri. Fața rămânea un mister, dar corpul era extrem de senzual.
Pozele au continuat, cu el futând-o de la spate, sau dându-i muie, toate cu fețele acoperite de măști. Mi-a cerut la un moment dat o fotografie cu pula mea. I-am dat-o, excitat, cu membrul vânos împingând în sus, cu glandul gros decalotat.
– Cătălin, ai o pulă foarte mișto. Mesajul de răspuns m-a surprins, dar am aflat că era de la ea.
Discuțiile au continuat în trei și mi-au mărturisit că doreau să încerce un gangbang pentru Lavinia, că ar vrea să ne vedem, împreună cu un alt tip.
Întâlnirea a fost stabilită la un hotel aflat destul de aproape de oraș. Discret, cu o terasă imensă, plină de vegetație, părea locul ideal pentru astfel de întâlniri și îmi era clar că îl cunoșteau destul de bine. Tot ei îmi indicaseră o masă, la marginea terasei, un separeu înconjurat de iederă și gard viu, departe de celelalte mese.
Acolo am găsit un bărbat, un tip mai tânăr decât mine. La cei 25 de ani, cât am aflat că are, se remarca prin dezinvoltura specifică vârstei. Brunet, înalt și musculos, cu barba atent aranjat, cu trăsături ciudate de adolescent, cu nuanțe dure.
Am stat cu Dan mai mult de jumătate de oră, îi aștepta și el tot pe Lavinia și Gabriel. Eram mai degrabă jenat de subiect, dar el mi-a povestit dezinvolt că se cunoscuseră pe același site, că făcuse sex cu ei împreună cu prietena lui, că ea muncea momentan în Spania și Gabriel insistase să se vadă aici.
Când au apărut cei doi am fost atras de rochița ei mulată, scurtă până sub fese, la picioarele lungi, la gleznele fine și pantofii cu toc înalt și subțire. Foarte drăguță și la față, Lavinia era o apariție pe care nu o puteai ignora, iar în curând și-a dovedit rafinamentul în discuțiile care treceau cu nonșalanță de la cărți, la locuri frumoase pe care le vizitase, la cea mai bună cafea, pe care tocmai și-o comandase, toate presărate cu informații extrem de detaliate.
Gabriel era atletic, nonșalant și zâmbitor, în formă excelentă pentru un tip de 35 de ani care lucra într-un birou, după cum am dedus.
A fost o discuție agreabilă, lungă, pigmentată cu un vin excelent. El a fost cel care ne-a spus că rezervase o cameră și ne invitau să continuăm acolo.
Ne-au invitat să luăm loc pe două fotolii comode, pregătiseră o sticlă de whisky și am băut-o împreună. Lavinia s-a ridicat la un moment dat, iar Gabriel a urmat-o. Aflat în spatele ei a prins-o de mijloc, femeia și-a întors capul și s-au sărutat. Pe neașteptate el i-a tras rochia, femeia rămânând într-un sutien, care a fost desfăcut și el rapid și într-un portjartier elegant, fără chiloți pe ea.
-Vă place ce vedeți? Ne provoca el, iar ea deja devenise foarte stăpână pe senzualitatea ei și ne privea provocator.
Mâinile soțului ei îi mângâiau sânii plini, cu sfârcuri rozalii, mari și rotunde, ridate de excitație.
-Ea cred că vă place. A continuat el, strecurându-i o mână printre picioare și masându-i labiile. E excitată, pizda ei e fleașcă.
Lavinia suspina și își mișca ușor bazinul, frecându-se cu vulva peste degetele lui.
Dan s-a dezbrăcat și s-a apropiat de ei. Își masa pula curbată, groasă, expunându-și glandul rotund acoperit de primii stropi de spermă.
Lavinia a coborât în genunchi și l-a atins cu limba, trecând-și-o lent pe toată pula lui, savurând fără rețineri momentul.
-Suge-l! I-a cerut soțul, care se dezbrăcase și el și își freca mădularul, excitat.
Cu pula în gură, femeia se uita către mine, îmi căuta privirea. Mi-am aruncat hainele și m-am apropiat, punându-i mădularul pe buze, lângă al celuilalt bărbat.
Gemea încet și trecea de la o pulă la alta. Ne sugea cu o poftă nebună, umplând camera de plescăitul limbii și gurii ei pe mădularele noastre. Când îmi scotea pula din gură, o făcea lent, privindu-mă în ochii, iar apoi continua să mi-o frece cu o mână când trecea la celălalt.
– Nu vrei pulele lor în pizda ta de curvă? Întinde-te pe pat, ce mai stai. Gabriel ne ghida mișcările, excitat, mângâindu-și mădularul, cu glasul gros întretăiat de dorință.
Femeia s-a întins pe pat, trecându-și degetele peste labii, întredeschizându-le pentru noi, în așteptate. Față de pozele de la ei avea acum în zona inghinală o dungă subțire de păr, extrem de incitantă.
Aș fi vrut să ling pizda aia, dar tot Dan a preluat inițiativa. S-a urcat peste ea și a intrat cu capul pulii. O futea așa, la intrarea în pizdă, iar Lavinia gemea și îl trăgea de fese să intre mai adânc.
-Fute-mă mai tare! Intră în pizda asta acum! L-a înlănțuit cu picioarele și l-a tras înăuntru. Ohhh, da, acolo, da, mai tare, daaa! Țipa ca o curvă în călduri și stătea pe spate.
Țipetele de plăcere au crescut când i-a pus cracii pe umeri bărbatului. Vedeam cum pula lui intră repede, cum coaiele grele se loveau cu zgomot puternic de vulva ei.
Gabriel s-a așezat pe pat în genunchi lângă ea, bătând-o cu pula pe obraji, ținând-o de cap și futând-o în gură.
Mi-a făcut semn să mă așez pe marginea patului, a întins mâna și a luat de pe tăblia mesei un lubrifiant pe care mi l-a dat. Dan ieșise din ea, iar eu mi-am dat cu lubrifiantul pe pulă. Gabriel o ridicase și o așezase peste mine. Cu spatele la mine femeia îmi căuta pula cu mâna. Mi-am dat seama că vrea să o fut în cur și am pregătit-o cu degetele, înainte să îmi simt anusul strâmt peste măciulie. Am intrat repede, iar ea se mișca încet, de sus până jos.
Gabriel a intrat iar în pizdă, iar pulele noastre se frecau una de alta, prinzând la mijloc peretele fin al pizdei ei. Am reușit să ne sincronizăm mișcările, trecând-o de la unul la altul, intrând până la capăt cu putere.
Gabriel a luat-o din nou la un moment dat și a pus-o să stea capră, lingându-i pizda pe la spate. Dan a futut-o anal, stârnindu-i gemete de plăcere și durere când membrul gros încerca să își facă loc. Lavinia s-a sprijinit cu bustul și brațele de podea, ridicându-și curul bombat spre el, rotindu-l, împingându-se în pula lui, ținându-i contre.
Dan a gemut scurt. Am văzut sperma lui prelingându-se dintre fesele ei.
Am prins-o de mijloc și am intrat în pizdă. Am futut-o cu putere, simțind cum mă ghidează către un punct din vagin, cum își freca acel loc de capul pulii mele, înainte să îmi țină contre și să mă ia mai adânc. Eram excitat, de imagine, de mișcările ei, am ejaculat jeturi lungi de spermă vâscoasă.
Gabriel a intrat după mine, la fiecare mișcare sperma mea ieșindu-i din vagin pe membru și testicule. O futea sălbatic, sprijinit într-un genunchi, cu mâinile strânse pe mijlocul ei, trăgând-o în pulă și ieșind tot, intrând iar cu forță.
A ejaculat tot în vaginul ei, iar Lavinia s-a prăbușit pe pat, cu picioarele desfăcute, cu sămânța noastră acoperindu-i labiile, anusul și abdomenul.
Duritatea lui s-a transformat în săruturi și mângâieri, coborând cu buzele pe trupul ei, culegând cu limba sperma. Ea îl mângâia pe cap, înainte să îl împingă între picioare și să îl tragă adânc, cu limba în pizda plină de spermă.
Dezinvolți, cei doi s-au ridicat și ne-au invitat la un nou pahar, de data asta pe terasa cu măsuță și canapele comode. O ținea în brațe când vorbeam și o săruta, uitându-se ștrengărește unul la celălalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*