VERA, ALEXANDRA SI CORA

Vera are aceeasi înãltime ca sora ei, Alexandra, cam 1,6 metri, are acelasi pãr blond si figurile lor sunt asemãnãtoare; dar aici se sfârsesc asemãnãrile.

Alexandra si-a sãrbãtorit a douazecea zi de nastere cu câteva sãptãmâni în urma; ea e subtire, gratioasa si eleganta. Cu lungile-i picioare albe si bratele subtiri, isi arata cu gratie corpul de balerina. Are o figurã drãgutã, cu un nas delicat si buze mici, obraznice si pline. Dar ceea ce te izbeste cand o vezi intaia data sunt ochii mari si întunecati. Acei ochi au fost destul pentru a reduce replicile celor mai indrazneti bãrbati la simple bâlbâieli.

Vera, pe de altã parte, arata mai mult ca o dansatoare exoticã decat ca o balerinã. Ea are curbe mai ample, sâni grei, o talie supla si solduri largi. Are pãrul lung si o figurã drãgutã ca a sorei ei, dar nu si aceiasi ochi seducatori pe care ii poseda Alexandra. Ochii Verei nu au o culoare definita; uneori cãprui, alteori verzi, dupa cum reflecta lumina. Mult timp pana a crescut, Vera a dorit ca sa aiba si ea aceiasi ochi ca sora sa. De fapt, Vera a cautat tot timpul s-o imite pe sora mai mare. Vera nu a implinit inca optsprezece ani.

Cele doua surori au firi diferite: Alex e mai tacuta, mai interiorizata, pe când Vera e expansiva si îndrazneata.

Alexandra a fost o persoanã nu foarte sigurã pe ea, în special în liceu. Abia in clasa a douasprezecea a înteles de unde vin multe dintre trairile sale. In timpul acelui an a acceptat ca are sentimente speciale pentru alte fete. Aceste trairi au fost intotdeauna acolo, dar ea le ignorase constant. In ultimul an, in cele din urmã, a acceptat ca e altfel. Era lesbiana. Nici macar bisexuala; încercase de câteva ori sa iasa în oras cu diversi tipi, dar nu simtise nimic deosebit, pentru nici unul din ei. Mai mult, se sarutase cu baieti, pe unii îi lasase s-o pipaie, dar… nimic. Atunci când, însa, iesise la film cu colege mai dragute sau mersese la teatru cu unele din ele, simtise un dor disperat sa le sarute, sa le tina în brate.

Vera stia si ea, totusi ea a tacut pânã când Alexandra i-a spus ce se intampla. Alexandra a fost uimita ca sora ei mai mica stia; cand ea întrebat cum se face ca a aflat deja, Vera a zâmbit si a rãspuns, „Tu crezi ca eu sunt atât de proasta? Am trãit sub acelasi acoperis ani de zile, te stiu mai bine ca oricine; probabil nici mãcar tu nu stiai, in mod constient, vreau sa spun. Oricum, e bine ca ai avut curaj sa admiti ca esti atrasa de fete” a continuat ea. Mda, Vera paruse dintotdeauna mai matura, în ciuda faptului ca era sora mai mica.

Vera a sosit in vizita in vacanta de iarna, la sora sa, care este la facultate, in Capitala. Alexandra a preferat sa ramana in apartamentul pe care l-a inchiriat, decat sa-si revada parintii.

Pe masura ce merg pe peronul garii si apoi spre statia de taximetre, strecurandu-se prin multimea de calatori, privirea Verei este continuu atrasa de curbele armonioase ale lui Alex, pe care o priveste din spate; mersul gratios al Alexandrei o pune in incurcãturã, datorita cãldurii ce i se întinde prin pantec. Momentul cand si-a revazut sora mai mare, senzatia pe care a avut-o cand s-au imbratisat… putea încã sã simtã pieptul ei, lipit de cel al lui Alex, cu sânii mult mai mici… Atingerea de sora ei… nici mãcar toate hainele nu au reusit s-o fereasca de senzatia unui suvoi de plãcere ce i-a trecut prin corp. Vera scutura din cap si grabeste pasul sa-si ajunga sora.

O orã si o jumãtate mai tarziu, fetele, inghetate de frig si acoperite de zãpadã au ajuns în apartamentul Alexandrei; si-au aruncat gentile pe fotolii si s-au lasat sa cada pe paturi. Camera Alexandrei era mobilata cu gust: o canapea si doua fotolii de piele maro, un pat, un dulap mare pentru haine si un frigider, pus într-un colt. În casa era foarte cald.
„Doamne, nu-mi place iarna!” bombane Alexandra, dezbracându-si haina si atârnând-o în cuier.
„Ei, si ce faceti voi aici, seara?” a întrebat Vera.
„Nimic. Aproape toata lumea e plecata acasa. Suntem singure, cu exceptia Corei. Locuieste tot in apartamentul nostru, in camera de alaturi.”
„Cora? O stiu si eu? Mi-ai pomenit de ea în vreuna din rarele tale scrisori?”
„Nu, e o fata noua, drãgutã, dar timidã. E foarte studioasã si retrasa. Oarecum îmi aminteste de o bibliotecara sexy.”
Vera a detectat ceva în vocea sorei ei mai mari. „Sexy?”
Alexandra are obrajii si gâtul împurpurate.”Bine, e isteatã, stii tu, frumusica…”

Vera se preface ca nu a observat jena sorei ei si continua cu volubilitatea ei caracteristica: „Este timidã, inseamna ca va trebui s-o imbatam” cu un zâmbet siret.
Alexandra avea obrajii încã îmbujorati „Nu, ma indoiesc. De fapt, eu nu-mi amintesc vreodatã s-o fi vazut bând ceva pe Cora”
Vera surâse cu cinism: „Intotdeauna exista un inceput pentru toate.”
Sora cea mare intreba derutata: „Vorbesti serios? Chiar vrei s-o îmbeti? Esti rea, stii?”
„Sigur. Ai altceva mai interesant de facut?”

Fetele se agitara apoi prin camera,despachetând valiza Verei. Vera se îmbraca mai comod, luând un tricou si un sort. Alexandra îsi puse o fusta si o camasa.

Dupã aceea, Vera a privit-o drept in ochi pe sora-sa,”Nu mi-ai spus dacã ai sau nu o prietena. Chiar, de fapt… cum stai cu dragostea? Ce-i cu aceasta Cora?”
„Domnisoara indiscreta. Întotdeauna înfigându-ti nasul tau obraznic în treburile celorlalti.” suspina Alexandra,”daca trebuie sã stii cu adevarat, am pus capãt prieteniei cu Simona, ultima mea prietena, în luna august”. Ea ii arata un deget Verei: „Dar dacã tu crezi ca o sa ma cuplezi cu Cora, ai innebunit. Ea nu e lesbiana.”
„Sa bem ceva, ce zici?” schimba vorba sora mai mica. „Buna idee, am niste vin.” Alexandra umplu doua pahare. Vera zise: „Pentru ce bem?”. „Poate pentru dragoste?” raspunse Alexandra. „Pentru dragoste…si pentru Cora..” surâse sagalnica Vera. Alexandra se îmbujora si bau repede paharul.

La usa se auzi un zgomot. Alexandra avea usa de la camerã deschisa, ca de obicei. Camerele de dormit erau grupate cate trei si aveau în comun o camera de studiu precum si douã bai, tot comune. Usã de la intrarea principalã fusese insa incuiata, astfel ca fetele sa nu fie îngrijorate ca vreun musafir nepoftit le-ar putea deranja.

Usa dinspre camera de studiu se deschise si o fatã bruneta, cu plete lungi, aproape negre, aparu in camera. Micuta de inaltime, cam de 1,5 metri, cu ochelari fãrã ramã, asezati pe un nas delicat. Tinea in mana un flacon cu sampon de fructe si un prosop. Era imbracata cu un sort sumar si un tricou roz.
„Tu trebuie sã fii Cora” spuse Vera foarte volubila.”Eu sunt Vera, sora mai mica a Alexandrei. Eu si sora mea te invitam sa bei ceva cu noi. Ce zici?”
Cora paru fâstâcita „Eu…Eu … Eu tocmai mergeam la baie. Ma spal pe cap…” Parca dansând, cu pasi mici, fata disparu la baie.

Alexandra ofta enervata,”Ti-am spus ca este sperioasa. Eu cred ca ai speriat-o. Când se întoarce, daca se întoarce, sa fii drãguta.”
„Eu sunt întotdeauna drãguta,” a spus vesela Vera.
„Drãguta,” Alexandra se stramba la ea: „Bine, acum ia-ti fundul tau dragut si du-te la frigider; sunt acolo cateva sticlute mici cu vin; adu trei, curvulito.”

Vera s-a ridicat si a adus bauturile. „Curvulita, eu sunt curvulita” bombani ea. Luând loc aproape de Alexandra, atinse brusc o sticluta rece de ceafa surorii sale mai mari… „Aaaaaa” tipa Alexandra cand simti raceala pe piele si isi lasa capul pe spate. Chiar in acel moment, prada unui impuls inexplicabil, Vera se apleca si isi lipi buzele de gura deschisã a sorei sale, strecurandu-si limba intre buzele acesteia.

Alexandra o privi uimita; fusese luata cu totul prin surprindere; dupa primul soc vru sa protesteze, dar moliciunea buzelor sorei ei ii capta atentia si se pomeni ca ii întoarce sãrutul. Trase capul sorei sale mai aproape si-si lasa limba sa hoinãreascã în gura Verei, dansând cu cea a sorei ei.

Nu a fost primul sãrut impartit de cele doua fete; altadata se jucasera si experimentasera. Acele sãruturi fusesera stângace, neîndemânatice, dar acest ultim sãrut a fost diferit. Cele doua tinere si-au descoperit gustul gurii una celeilalte.

La sunetul usii bãii deschizându-se, Vera s-a indepartat brusc de sora sa mai mare si a luat loc pe canapea, ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic; avand pe buze un suras nevinovat, i-a spus „A, am uitat sa-ti dau sticla ta.”
Alexandra lua mecanic sticla rece; deodatã deveni acutã senzatia sfarcurilor ce i s-au intarit si raspandirea unei cãlduri placute între picioare.

Cora se uita pe furis, timidã, la cele doua surori. Prosopul ii infasura capul ca un turban. Pe figura ei se citea clar ca mai degrabã ar fi oriunde, numai acolo nu. „Cred… tocmai voiam sa ma înapoiez in camera mea.” se bâlbâi.
„Prostii!” striga Vera, apoi înhãta sticluta de vin de pe masa si i-o intinse musafirei. Înhãtând bratul Corei, a condus-o pe fata timidã pe canapea, lovind in trecere cu piciorul usa camerei, sa se închidã.

„Ia loc; bea, te rog; o bãuturã sau douã in noaptea de vineri nu strica; trebuie sa ne si distram din cand in cand!”

Cora o privi pe Alexandra pentru un moment, dupã aceea pe Vera, dupã aceea sticla, iarasi pe Alexandra, dupã aceea iar pe Vera si în cele din urmã sticla iarãsi.” Eu chiar…” spuse dar sovãi.” Eu sunt ocupata..” a sovãit iarãsi, dar ramase asezata, totusi, langa Alex, pe canapea.
Alexandra nu stia ce sa faca, sora sa mai mica era foarte insistenta si vorbareata si atitudinea ei parea deplasata.
Apoi, Alexandra a simtit coapsa Corei, caldã, apãsatã de cea a ei. Pielea Corei, moale, minunatã, catifelata.

Sfarcurile Alexandrei au devenit tari ca niste pietricele. Cãldura dintre picioarele ei a sporit si ea si-a strans coapsele, fortandu-se pentru a-si opri tremurul involuntar, încercând sã se relaxeze. Dar nu si-a mutat coapsa, deoarece nu a vrut sã piardã contactul cu pielea Corei.

In cele din urmã, Cora, oftand din greu, ridica sticla spre buze si inghiti jumãtate din bãutura în câteva secunde.
„Oho!” a râs Vera.”Usurel, surioara, ce te grabesti asa!”
Cora a spus: „Stiti, sunt putin nervoasã. Nu prea ma simt in largul meu întâlnind oameni noi si… Iertati-ma…” In cele din urmã a zambit; un zâmbet mic si sfios.

„Nu-i nimic, draguto” a spus Vera, cuprinzand-o in brate pe mica musafira.”Nouã ne plac fetele timide. Nu, Alexandra?”
Alexandra privea spre ele, gandindu-se in acelasi timp si la altceva. Ea putea încã sã simta gustul de cãpsunã al rujului Verei si furnicatura produsa de limba moale a sorei ei. Mintea ei, incetosata putin de alcool, încã avea dificultati sa accepte ideea cã sora ei a sãrutat-o pe gura, intr-un mod atat de pasional.

Apoi, Alexandra o studie pe fatã cu pãr întunecat, sezand atat de aproape de ea. Adevãrul era ca da, Alexandrei ii placeau mult fetele linistite, timide. De fapt, pusese ochii pe Cora de câteva luni. Dar Cora nu s-a arãtat interesatã de ea si Vera nu avusese curajul sa se apropie mai mult de micuta. Alexandra o dorea pe acea fata de foarte mult timp, aproape cu disperare. Însa întotdeauna fusese speriata de respingere sau mai rau – sa nu fie ridicolã. Acum, simtind cãldura coapsei Corei, dorul ce mocnea înãuntrul Alexandrei ca un jaratec, s-a reaprins, alimentat de alcool.

„Sigur ca da, suntem specializate in fete rusinoase” a ras si Alex.

Fetele au petrecut urmatoarea ora uitandu-se la o emisiune de televiziune, band vin si facand mici glume. Cora s-a mai dezghetat, razand la glumele facute de galagioasa Vera.

Alexandra se muta astfel ca sa stea lipita de Cora, coapsele si umerii lor atingandu-se. Nu voia sã o sperie pe Cora sau sã o supere, dar dorinta de a o atinge si de a fi aproape de ea o ajuta sa-si depaseasca temerile. Cora se cuibari, insa, singura, fara vreun indemn, în bratele ei, cautandu-si o pozitie confortabila. Alexandra simti un fior în pantec atunci cand Cora isi odihni capul la pieptul ei si lasa sa-i iasa de pe buze un oftat de multumire. Capul Alexandrei incepu sa vajaie cand inspira mireasma samponului pe care Cora il folosise pentru a-si spala pãrul ei lung si mãtãsos si negru. Isi ridicã mana si mangaie cu duiosie capul Corei. Simtind atingerea, Cora s-a ghemuit, lipindu-se si mai aproape de Alex.

Vera le privea pe cele doua colege. Nu putea sa creada cum de s-a infierbantat atat de tare la vederea sorei ei cu altã fatã. Era mai mult stârnita chiar decat sãrutul rapid furat de la sora ei putin timp în urma. Senzatii atâtatoare dar si deranjante.

Partea logicã din mintea Verei se mai întreba înca de ce dracu si-o fi sãrutat sora în felul ãsta? Stia ca sora ei era lesbiana, dar ea insasi nu era. Sau era? Ce-i drept, de ani de zile avea fantezii secrete despre sora ei, dar în ultima vreme ea a avut de asemenea fantezii implicând alte femei, în special prietene din scoalã si celebritãti Tv. Si-a risipit multe nopti înaintea calculatorului, masturbandu-se în timp ce urmarea tot soiul de fotografii porno. De departe, cele mai intense orgasme i-au fost produse de pozele in care apareau femei iubindu-se. Se degaja din acele imagini tandrete, dragoste, o senzatie de intimitate care o faceau de fiece data sa aiba orgasme explozive.

Vera nu era sigura ca era sau nu lesbiana, dar acum era sigura de doua lucruri: ca este atrasa într-un mod ciudat de sora sa si ca sãrutul cu aceasta ii produsese o mare placere. Vãzând-o acum pe Cora cuibãrita la Alexandra in brate, se aprinse cum niciodata în viata nu i se mai intamplase. Sfarcurile ei s-au intarit atat de tare, ca o dureau. Se minuna cat de uzi de excitare i-au devenit chilotii.

Vera era tot mai atrasa de corpul sexy al sorei ei. Gura i se uscã gândindu-se ca ar putea sa atinga acei sâni mici, la care s-a gandit obsesiv din prima clipa a revederii lor. Ea putea sã vadã clar sfarcurile surorii sale prin materialul subtire al cãmasii. Atunci isi dadu seama ca, la randul ei, sora ei era grozav de starnita de apropierea Corei. La urma urmei, Alexandra era lesbiana si era atrasa de micuta Cora. Vera trebuia sa-si repete mereu in gand sa nu se lase prada pornirii ce o indemna sa isi apuce sora de sani. Mâinile ei nestâmpãrate mangaiau constant sticla de vin pe jumãtate goalã ca si cum si-ar fi dezmierdat sora.

„Arati obosita, draguta, esti bine?” a întrebat-o Alexandra pe Cora, jucandu-se cu degetele in parul ei.
Cora zâmbi „Oh, Eu sunt… Eu sunt foarte bine, dar cred ca bãutura e prea tare…am ametit nitel…”

„Stiu eu un mod sigur pentru a remedia ametelile.” spuse Vera, care devenea tot mai neastâmparata: „Ridica-te, sa-ti fac un masaj”. Vera se prefacu intentionat ca nu vede privirea ucigãtoare expediata de Alex.

Cora s-a ridicat in picioare si si-a lasat spatele prada masajului dibaci facut de Vera, cu un suspin de placere. Dupa câteva secunde, Cora si-a aplecat capul putin si a gemut.”Vai, ma simt minunat.” Apoi un alt geamãt multumit se desprinse de pe buzele sale.
Vera facu urmatorul pas:” Bine, de ce nu te întinzi pe canapea, sa ma lasi s-o fac asa cum se cuvine?”

„Mmmm…” a ezitat putin nervoasa Cora; dupã un moment a continuat,”Ok, bine…” Apoi s-a intins pe canapea, lasandu-si capul in poalele Alexandrei.
Aceasta a privit la corpul subtire expus înaintea ei. Cora isi odihnea capul între coapsele sale, ca pe o pernã. Alex a inceput sa mangaie din nou crestetul Corei si tamplele acesteia, de îndatã ce obrazul fetei i-a atins pielea. Vera citi în ochii Alexandrei tandrete si dragoste si si-a dat seama ca probabil sora sa nutrea sentimente reale si profunde pentru aceastã fatã.

Vera a încãlecat coapsele Corei, care statea intinsa pe burta, pe toata lungimea canapelei, si a continuat sa maseze spatele dezgolit al fetei.

Incet, cu grija si totodata cu dibacie, ea incepu sa-si plimbe palmele peste coastele fetei, apoi de-a lungul sirei spinarii, minunandu-se de fragilitatea acelui corp si de moliciunea pielii. Un miros proaspat se degaja de pe pielea fetei; Cora se relaxase vizibil. De pe buzele intredeschise ale Corei se desprindeau de acum oftaturi mici si gemete de placere. Vera considera ca e momentul sa împinga lucrurile putin mai departe. Mainile ei au inceput sa coboare mai jos pe spatele fetei. Spre soldurile inguste, si apoi mai jos, spre fesele si coapsele ei.
Vera si-a ridicat ochii pentru a-si privi sora; aceasta avea o figura pierduta. Alex se uita la mâinile sorei sale, aflate in contact cu spinarea dezvelita a Corei. In timp ce Vera o urmãrea cu privirea, limba Alexandrei ii uda buzele si putu sã audã gemetele mici venind dinspre ea. Vera a observat picioarele Alexandrei, bine strânse împreunã si soldurile ei ce se legãnau înainte si inapoi, aproape imperceptibil. Atunci, Vera si-a dat seama ca sora ei se apropie de orgasm.

Ochii surorilor s-au întâlnit si Alex i-a daruit sorei ei un zâmbet visãtor. Ochi in ochi cu Vera, Alex isi ridicã încet mâna spre sânul propriu. Cu degetul mare si degetul arãtãtor ea isi cuprinse un sfarc. Apoi se ciupi de sfarc, prin tricou, frecandu-se putin.

Vera a devenit mai îndrãzneatã. Si-a mutat mâinile pe coapsele Corei. Cu dibacie, cate putin odatã, din când în când, mainile ei atingeau coapsele, asa incat sã nu parã ca dezmierda fundul Corei, desi asta era exact ceea ce facea. Degetele ei neastâmparate erau peste tot între coapsele Corei, mangaind si atingând pielea delicata.

Dupã unul sau sau doua minute de atingeri a coapselor Corei pe partea interioara, foarte aproape de pisicuta ei si fara vreo reactie evidentã, Vera si-a incercat norocul putin mai mult. Ea isi strecura mâna sub sortul purtat de Cora si atinse cu fermitate chilotii acesteia, chiar pe învelisul mãtãsos ce ii proteja feminitatea. Vera se bucura simtind chilotii umeziti; simti un fior de plãcere vazand ca si Cora era stârnita.

Cora scoase un geamãt, un oftat de multumire, dar mai tare, mai plin de pasiune de femeie. Soldurile ei au inceput sa se legene si picioarele ei s-au indepartat putin, dând voie Verei sa aiba acces la sexul ei. A fost semnul pe care Vera il astepta; cuprinsa de dorintã, ea a abandonat oricare pretext ca ar fi masat-o pe Cora pe spate si porni sa atinga pisicuta fetei, cu degetele mari, de-a dreptul peste chilotii acesteia. Gura umedã a Corei s-a intredeschis si ea a pornit sã gâfâie.

Alexandra, de asemenea, nu a mai încercat sã-si ascundã pasiunea. Cu o mana strangea convulsiv pletele Corei, în timp ce-si bagase cealalta mâna sub cãmasa, tragându-se furioasã de sfarcul erect. Soldurile ii dansau, încercand sã-si frece pisicuta de saltea, disperatã, pentru a obtine mai multã presiune si pentru a-si spori plãcerea.
Pasiunea Verei, in fata celor douã fete frumoase din fatza sa, a crescut si degetele ei si-au gasit calea – pe sub chiloti – spre pisicuta uda a Corei.
Gemând, cu ochii încetosati de placere, Cora si-a ridicat privirea spre Alexandra. Vãzând-o dezmierdându-si singura sânul, a fost mult prea mult pentru bruneta micuta; cu un strigãt de pasiune Cora si-a arcuit spatele si avut un orgasm intens. Tipetele ei de pasiune umplura camera micã; ea se crampona strans de Alex si de corpul ei încordat. Val dupã val de extaz ii strabatura trupul delicat si ea gemu si tipa neajutorata.

Vera a continuat sa frece pisicuta Corei în timp ce fata agitata se zvarcolea în poalele sorei ei. Alex a renuntat sa se mai joace cu sfarcul ei propriu si în schimb a apucat capul Corei, mâinile ei incurcandu-se in pãrul lung si intunecat. Incapabila sã se mai stapaneasca, Vera a abandonat-o pe Cora, s-a apropiat de sora ei, i-a ridicat camasa, si si-a lipit buzele pe sfarcul intarit, sugându-l si alintandu-l cu limba ei.

Alex tresari, surprinsa de plãcerea pe care i-o daruia gura Verei. Senzatia a fost prea tare ca sa mai reziste mult si ea a strigat,” Oh, Doamne! Imi vine, imi vine…….aaaaaaaa”. Apuca pãrul Corei, isi întinse picioarele si trase puternic, disperatã, înspre coapsele ei gura micii brunete. Alex a strâns din dinti si a gemut iar „Oh… Doamneeee…”. A simtit o izbucnire fierbinte între picioare cand pisicuta ei, tresaltand in convulsii, înmuiându-i chilotii cu sucuri fierbinti, a explodat, trimitandu-i placerea în tot corpul, instantaneu.

Alex tipã tare de extaz, corpul sau fiind strabatut de ace de gheatã si de foc în acelasi timp, arzând-o si înghetând-o concomitent. Privirea i se concentrase spre un singur punct – obrajii Corei în mâinile ei, între picioarele ei. Cu un val final de extaz, Alex zbiera iar de placere.

Alex încerca sa-si potoleasca rasuflarea agitata câteva minute gemând înca dupa orgasmul fierbinte, in timp ce goana sangelui prin vene se potolea, treptat.

Vera si Cora se intelesera din priviri s-o lase sa se odihneasca. Se ridicara de pe canapea si se îndreptara spre pat. Vera o prinse pe Cora protectoare, dupa umeri soptindu-i: „Sora mea te iubeste foarte mult, sa stii…” Cora ridica ochii spre Vera si-i raspunse: „Stiu asta de mult timp, dar n-am îndraznit sa-i accept dragostea…pâna azi…Fara ajutorul tau, nu as fi….”. Vera îi astupa gura cu un deget: „Ssst… si eu îmi iubesc mult sora si as face orice pentru ea… si cred ca si datorita tie am facut azi un pas important… Cora, cred ca esti minunata..”

Vera se tolani pe pat, purtãnd doar chilotii ei negri. Cora, purtãnd înca pe corp cãmasa si chilotii, s-a apropiat ca o mica felina de ea si a început s-o sarute cu gingasie pe sfarcurile roz, mari si umflate. Mâinile ei nerabdatoare explorau si atingeau si mângâiau.

Alex, revenindu-si dupa orgasm, privea cu nesat spectacolul erotic al celor doua fete ce se iubeau; mâna sa, ca o fiinta cu vointa proprie, i se strecura între picioare. Degetele îi despicara buzele pisicutei, prin materialul subtire al chilotilor. Cealaltã mânã aluneca sub cãmasa si poposi pe unul din sfarcuri. Ea încerca sa fie cât mai tacuta, dar nu putu sa-si retina gemetele de bucurie când degetele se plimbara peste sfarcurile ei dure. La sunetul gemetelor, Vera privi în directia ei. Spre surpriza Alexandrei, faptul ca sora sa o priveste în timp ce se masturbeaza, nu o stânjeni deloc; de fapt, ea se aprinse mai mult. Alex a gemut din nou, vãzand figura visãtoare a Verei când limba Corei, nerãbdãtoare, îi cobora spre pasarica.

Vera, neluându-si ochii de la sora ei, simtea buzele moi ale Corei sarutându-i pielea de pe burtica, apropiindu-se încet de chilotii umeziti. Muscându-si buza de jos, Vera privea în acelasi timp cum Alexandra îsi trage cãmasa peste cap, dezvelindu-si pieptul fin, cu sâni mici si sfarcuri întunecate. Apoi Alexandra se ridica în picioare, îsi strecura degetele mari sub elasticul chilotilor si-i trase în jos, cu o miscare fluida, unduindu-si soldurile cu miscari feline. Rãsuflarea Verei aproape se opri, când sora sa se aseza iar pe canapea si isi departa genunchii, oferindu-si spre vedere, fara pudoare, pisicuta. Vera o mai vãzuse pe sora sa goalã si înainte, dar acum a privit-o cu ochi de îndragostita de femeie dornica, plina de pasiune. Privelistea corpului alb al sorei ei sale îi trezi fiori de dor si torente de pasiune si disperare.

Alexandra, privindu-si necontenit surioara înclestata pe pat cu Cora, îsi pipãi încet pliurile moi si roz ale labiilor. Cu degetul mijlociu îsi atinse clitorisul sensibil. Undele placerii îsi facura drum prin trupul sau si Alex se stradui sa-si pastreze cumpatul si sa nu aiba orgasm chiar atunci. Ea continua lent sa-si tachineze pasarica spunându-si în gând ca nu trebuie sa se grabeasca; vremea orgasmului va sosi oricum… dar acum era vremea sa se joace. Asa ca, muscându-si buzele, Alex o privi pe Cora sarutând pântecul Verei, coborând treptat spre chilotii negri ai acesteia.

Vera strigã tare, de plãcere si surprindere, când Cora, în cele din urmã, îi sãruta clitorisul peste materialul chilotilor. Strigatul se stinse si se transforma în gemete când limba iscoditoare si neobosita a Corei porni sa îi linga pasarica de-a dreptul prin materialul mãtãsos. Între sãruturile Corei si spectacolul indecent oferit de sora ei ce se masturba, Vera s-a apropiat repede de primul orgasm. Gemetele ei s-au muiat în scâncete atunci când Cora i-a apucat chilotii si i-a facut sa alunece tot mai în jos, de-a lungul picioarelor ei subtiri, dezvelindu-i feminitatea acoperita de pãr moale si blond.
„Vai, te rog Cora, am nevoie…. Te rog…. oooohhhh… scumpo… te rog…îmi vine… acumm….”. Vera scânci cand Cora, ascultatoare, reîncepu sa o sarute de la genunchi, de asta data, tot mai sus, încet, pânã la pisicuta nerabdatoare.

„Vera, ai mai avut vreodata orgasm cu alta fata?” se auzi soapta moale a Alexandrei. Vera îsi vazu sora cu mâna ei dreaptã rãsucindu-si unul din sfarcuri, în timp ce doua degete de la mâna ei stângã îi erau îngropate total în pisicuta umedã. Rasuflarea Alexandrei era sacadata si ea parea pe punctul de a mai avea alt orgasm. „O faci prima data cu o fata?”

„Da, da… e prima data cu… O fatã,” veni raspunsul Verei.
Alexandra, auzind cuvintele sorei sale, admitând ca e prima data când face dragoste cu altã fatã, se simti si mai aproape de bariera dulce a declansarii orgasmului. „Atunci stai linistita si urmãreste-o pe Cora… cum te satisface ….”. Alex se sforta pentru a vorbi gâfâind, caci un nou spasm de plãcere trecu prin corpul ei.”E mai bine când… Când tu… privesti.”
Apoi capul Alexandrei zvâcni în spate, lovindu-se de perete, dar ea nu simti decat arsura dintre picioare. Ea scânci moale si pleoapele i se închisera de extaz. Isi arcui spatele transpirat cand un val de plãcere fierbinte pornitã din pisicuta ei îi strabatu tot corpul într-o clipã.”Doamne, mi-a venit, sunt gata….aaaaaa…..”

Vera, urmând sfatul sorei ei, se sprijini în coate sa priveascã la Cora, ghemuita între picioarele ei. Privelistea unei fete între picioarele ei era lucrul cel mai erotic vãzut vreodatã de catre Vera. Se simtea obraznica facând sex cu altã fatã, dar de asemenea se simtea si nemaipomenit de bine. Nu mai avusese plãcere ca cea prin care trecea chiar acum si cu fiecare secundã ce trecea, plãcerea îi sporea. Limba moale, dar hotarâta, a Corei se plimba încet încolo si încoace prin crãpãtura pasaricii ei fierbinti. Ceea ce facea Cora cu limbuta ei era pura magie si Vera stia ca eliberarea sa va veni curând, foarte curând.

Mutându-si ochii de la pãrul mãtãsos si negru al Corei, Vera o privi iar pe sora sa. Sânii Alexandrei tresaltau nestapâniti cu fiecare spasm de plãcere. Vera voia cu disperare sa mearga sa-si lipeasca buzele pe acele sfarcuri; tânjea nespus sa guste pielea dulce, neteda, a sorei sale mai mari. Alexandra îsi misca frenetica degetele în pisicuta si tipa de plãcere, din nou. Printre geamãte si strigate, Vera putea sã audã clipocitul sucurilor dintre picioarele Alexandrei. Isi dadu seama cât de mult doreste sa se adape din sexul umed al sorei ei.

Limba agerã a Corei continua sã munceascã încolo si încoace între labiile sensibile ale Verei, evitând însa atingerea directa a clitorisului, doar plonjând adânc în interior. Cora o mentinea intentionat chiar pe muchia orgasmului nepermitându-i sa alunece înspre spasmele eliberatoare. Mica bruneta, cu limba încã scufundata între labiile Verei, îsi ridica ochii si privirile ei si ale Verei se întâlnira.

Vera îsi dadu seama ca nu a mai vãzut vreodatã ceva atât de sexy ca figura Corei în acel moment. Ochii fetei erau încã acoperiti cu ochelari, ceea ce le accentua profunzimea si stralucirea.
Cora se opri din lins si spuse: „Vrei sa gusti?”

Vera nu putea decât sã încuviinteze si Cora se sprijini pe palme, apoi se apropie, sãrutând-o apasat pe gurã. Nãrile Verei fura umplute cu mirosul puternic al propriului ei sex cand buzele Corei intrara în contact cu ale ei. Dupã aceea, Cora îsi strecura limba în gura Verei si ea îsi gusta pentru prima data propriile sucuri intime. Aroma puternicã si gustul sãrat de pe limba Corei o ametira pe Vera si ea gemu în gura deschisa a Corei. Geamãtul se preschimba într-un lung suspin când una din mâinile Corei îsi gasi drumul pânã la pisicuta fierbinte a Verei. Cu o încetineala dureroasa, un deget subtire al Corei se strecura în adâncurile ude. În acelasi timp, Cora porni, cu grijã, sa descrie cercuri lente pe clitorisul Verei cu degetul mare.

La atingerea pe clitorisul sensibil,Vera avu un orgasm intens si devastator. Tipãtul ei zgudui camera micã atunci când floarea rosie si alba a pasiunii îi înflori în pântece. Fata se undui de extaz mult timp dupã aceea, purtata de valurile extazului. Corpul ei se agita pe pat în timp ce Cora o saruta si degetul ei mare freca neobosit clitorisul fierbinte. Vera apuca disperata pãrul negru al Corei cu ambele mâini, îsi strivi buzele de cele ale fetei si supse feroce limba moale a brunetei. Gustul sucului ei propriu de pe buzele si limba Corei o stârni si mai mult pe Vera. O placere care nici n-ar fi crezut ca poate exista îi aprinse sângele prin vene. Muschii pisicutei sale se contractara iarasi si iarasi, straduindu-se sa tina captive degetele subtiri ale Corei, încercând sa le traga înãuntrul ei. Dar de fiecare data Cora le strecura afarã din fagasul lunecos, si senzatia o facea pe Vera sa simta si mai multa placere.

Cora întrerupse sãrutul lor si încã pipãind cu asiduitate pisicuta Verei, se lasa sa cada lânga ea pe pat. Vera putea sã-i simtã rãsuflarea fierbinte pe gât, în timp ce fata încerca sa se linisteasca si sa-i vorbeasca. În cele din urmã Cora îi sopti ragusita la ureche, „Stii ca mi-a venit si mie, odata cu tine? Tocmai mi-a venit si asta fara sa ma atingi. Numai privindu-te si mi-a venit si mie în chiloti.”
Ideea ca bruneta a avut si ea orgasm în bratele sale o împinse pe Vera pentru ultima oarã dincolo de margini. Cu un strigãt final sãlbatic de abandon, Vera a alunecat iar în lumina orbitoare a orgasmului.

Alexandra a urmãrit de pe canapea punctul culminant al orgasmelor Verei si Corei. Statuse linistita, încercând sã se restabileascã de pe urma seriilor de orgasme pe care le avusese ea însasi în timp ce le admirase pe frumoasa brunetica si pe blonda sa surioara. Înca nu-i venea sa creada ca se masturbase privindu-si colega sa de camerã în timp ce facea sex cu sora sa mai mica. Parea ceva gresit dar si incredibil de erotic în acelasi timp.

Vazând-o pe Cora facând sex cu altã femeie nu o necãjise, în ciuda faptului ca era mai de demult îndragostita de micuta; mult timp ea a visat la fata frumoasa, cu pãr întunecos, cu ochii acoperiti de ochelari…. întotdeauna avusese o preferinta pentru fete cu ochelari. Fetele cu ochelari de vedere sunt totdeauna putin neajutorate si vulnerabile, parca… ceea ce le face si mai dezirabile. Imaginea Corei, dezbracata, facând dragoste, se strecurase în visele si fanteziile ei de luni întregi si ea cautase disperata sa-si împlineasca acele dorinte, acele vise. Apoi, pe masura ce observa sfiala si reticenta Corei fata de ea, dorintele o luasera razna si se pomeni ca ar vrea s-o vada iubindu-se si cu alte fete, ca o confirmare a faptului ca si Cora poate fi pasionala, obraznica, nesatioasa. Alex era în sfârsit satisfacuta: Cora era o fata careia îi placea sa faca dragoste. Si se si pricepea binisor la asta. Poate ca relatia dintre ea si Cora va avea o sansa.

Dar sora sa, era ceva diferit. Alex era buimãcita, rusinata si cam speriata despre cum se putea ca ceva gresit sa fie totusi ceva placut. Sãrutul dintre ea si sora ei, câteva ore în urma, aprinsese un foc înãuntrul ei. Dintotdeauna, a face un gest interzis a fost o tentatie si o provocare. Vãzând cum se crispeazã corpul Verei de pasiune în timp ce facea sex cu Cora, a provocat un adevarat incendiu în adâncime, înãuntrul ei. Focul acela ardea acum cu furie înãuntrul ei dupa ce îsi vazuse surioara prada orgasmelor. Alex stia un singur mod pentru a stinge acea vapaie dar, desi dorea sa faca acel gest, era prea rusinata si înspaimântata pentru a-l încerca. La urma urmei, era sora sa, n-ar fi crezut în ruptul capului, pâna acum vreo doua ore, ca aceasta ar fi atrasa – din punct de vedere sexual – de fete. N-ar fi fost corect sa-si influenteze sora în privinta orientarii sexuale, desi era constienta ca toata viata ea fusese modelul de urmat pentru mica sa sora. Haine, gesturi, Vera o copia mereu. Oare chestia asta era valabila si în privinta atractiei sale spre fete?

In timp ce Alex avea mustrari de constiinta si gânduri contradictorii îi treceau prin minte, Vera, cu ochii închisi si capul lasat pe spate încerca sã-si recapete rãsuflarea si sã-si stapâneasca emotiile. Degetele sale, ca niste mici fiinte cu vointa proprie, i se strecurara iute între picioare. Vera auzi gemete mici si dulci alungând linistea camerei. Gemetele de plãcere facura ca miscãrile mâinile ei sã devinã mult mai determinate. Cu cât mâinile ei munceau mai asiduu, cu atât sporeau gemetele. Atunci si-a dat seama ca zgomotele porneau chiar din gâtul sau.

Cora se ridicase tacuta de pe pat si se apropie cu pasi lenesi de canapea. Alexandra îsi deschise ochii tocmai în clipa în care Cora se apleca spre ea s-o sarute. Ochii întunecati, încã protejati de ochelarii mici, fãrã ramã, pe care îi purta întotdeauna, o fixau pe Alex.
Alex deschise putin gura ca sa traga aer în piept. Cora profita din plin si-si lipi buzele ei proprii, cu fermitate, peste gura Alexandrei si aceasta s-a topit instantaneu într-un sãrut pasional cu colega ei de camerã. Era clipa pe care o asteptase cu nerabdare de atâta timp. „Visele pot deveni realitate” îsi spuse ea, abandonându-se buzelor Corei. Simti ca buzele Corei sunt sãrate si dulci si aromate… cu sucuri de femeie… Dupa câteva clipe si-a dat seamaca erau sucurile din pisicuta sorei sale. A privit întrebatoare în ochii Corei.
„Nu ai idee de cât timp am vrut sa fac asta.” a spus Cora cu un zâmbet visãtor. Alex a privit-o fara rasuflare pentru un moment înainte de a întreba,” Tu ai vrut sa ma sãruti? Chiar? Adevarat?” „Chiar de când te-am întâlnit prima oara, însa eu… Eu…n-am putut…” obrajii Corei se îmbujorara brusc. Dupã o secundã, fata pãru ca si-a regasit curajul „Dar acum pot.” Ea se înclina si o sãruta iar pe Alex.

Cora se departa iarasi, dar numai câtiva centimetri. Alexandra putea sã simtã rãsuflarea fetei delicata si fierbinte pe obrazul ei; Cora întreba cu un zâmbet îndraznet:”Cum ti se pare gustul sorei tale?”

Alex vru sa spuna ceva dar nu reusi. Putea încã sã simta gustul sexului sorei sale pe buze. Înghitind în gol, Alexandra a încercat iarãsi.”Delicios.” Cora zâmbi larg, arãtîndu-si dintii albi „Ai dreptate, dar eu pariez ca gustul meu e mai bun. Veri sã faci un test de gust?”

Alex aproape ca a avut un orgasm privind în acei ochi întunecosi si plini de pofte. Nu-si dadea seama cum fata aceea linistita si timidã devenise deodatã sexy si sigura de sine. ” Vreau sã te gust, mai mult ca orice pe lume” s-a pomenit Alex ca spune.

„Dacã vrei sã mã gusti, va trebui sa ma dezbraci mai întâi,” Cora a spus zâmbind poznas.

Încet, ca si cum ar fi fost într-o transã, Alex a apucat tricoul si l-a ridicat peste capul Corei. Fata nu purta sutien. Avea un piept mic, aproape plat, doar sfârcurile erau mari, de femeie. Cu ochii plecati, Cora murmura :”Acum stii de ce nu am îndraznit sa-ti primesc dragostea?” Alexandra privi pieptul nedezvoltat al Corei cu duiosie: „Prostuto, esti mai frumoasa decât în visele mele… De ce ti-e rusine? Esti minunata si te iubesc nespus..” Corei nu-i venea sa creada: „Nu glumesti? Îti plac asa, fara sâni? Eu…eu.. am crezut…”.

Alexandra îsi umezi buzele privind la sânii abia umflati, ca de fetita; i se parea cea mai frumoasa priveliste pe care a vãzut-o vreodatã. Acoperi cu gura umeda sfârcurile mici, de cafea.

Înclinându-se înainte, Alex a apucat usurel si a palmat fiecare sân al Corei, dezmierdând cu grijã micile ridicaturi. Cora se aseza în poalele Alexandrei, încolacindu-i talia cu picioarele ei subtiratice. Alexandra era fascinata de sânisorii din fata ochilor ei; ea continua sa frece cu podul palmelor sfârcurile tari ale Corei, dupa care, nemaiputându-se stapâni, o ciupi puternic de ambele sfârcuri.
Cora, slobozi – speriatã dar si atâtata de plãcere – un mic tipat, la ciupitura de pe sfârcurile ei sensibile. Îsî ridica mâinile si înhãtând-o pe Alexandra de pãr, îndrumã fata blondei spre sfârcurile dureros de tari.” Vai da, iubito” murmura Cora cand Alex a cuprins cu buzele ei una din bucatile sensibile si mici de carne.

Cora simti apoi una din mâinile lui Alex alunecând între coapsele ei. Cu o rãsuflare brusc accelerata, Cora se desfacu; ea lasa degetele nervoase ale Alexandrei sa alunece peste crãpãtura ei, peste dantela chilotilor. Fata tresari de excitare. Trase capul Alexandrei spre ea si fetele se sãrutara îndelung, facând din belsug schimb de saliva; apoi Cora a soptit în urechea partenerei sale:”Cred ca e timpul pentru acel test de gust. Vreau sa-mi gusti pisicuta.”

Cora se ridica în picioare, stând cu talpile pe canapea, de-o parte si de alta a Alexandrei; fata acesteia ajunse în dreptul pisicutei ude a fetei; Cora, unduindu-se, îsi scoase repede petecul mic de dantela ce-i acoperea feminitatea, dupa care se aseza iar în poalele Alexandrei; cele doua se sarutara iar si iar. Apoi Cora s-a departat de Alex, lasând-o pe aceasta s-o priveasca. Alex se excita teribil la vederea pisicutei Corei, complet rasa; ceea ce a impresionat-o si mai mult, însa, au fost douã mici tatuaje, câte unul pe fiecare parte a sexului ei, chiar în crucea coapselor. Alex a vazut doi fluturi mici, unul rosu si unul albastru, tatuati cam la un centimetru sau doi de crãpãtura ei. „Ce crezi?” întrebã Cora, cu încântare în voce.

In loc sa raspunda, Vera a îngenuncheat în fata Corei si a ridicat un deget pentru a atinge pe rând cele doua tatuaje. Ea a fost satisfãcuta de modul în care Cora a tresarit si a tremurat la atingerea usoara. Apropiindu-se si mai mult, ea a sãrutat usor fiecare fluturas.

Un fior o zgudui brusc pe Cora; genunchii i se înmuiara si ea se lasa sa cada pe spate, pe canapea. Alexandra se urca si ea pe canapea, ghemuindu-se între coapsele Corei. Atingerea buzelor moi ale Alexandrei pe pielea ei a fost electrica si Cora i-a tras capul mai aproape, fortându-i buzele sa-i atinga pisicuta si sa-i aline dorul. În cele din urmã, dupã câteva sãruturi moi pe clitoris, ea a simtit limba Alexandrei plonjând lent în adâncul umed al pisicutei sale. Ea gâfâi când fiorul ce-i aprinsese pisicuta îi strabatu inima, ajungându-i pânã la cap.

Gâfâielile Corei devenira serii de lungi gemete cand Alex a început sa-i munceasca pisicuta cu mai multa hotarâre. Ea a simtit bratele Alexandrei încolacindu-i coapsele si degetele acesteia înclestate tare pe fese, blonda straduindu-se sã o tinã bine strânsa, pentru a putea sa-si introduca limba cât mai adânc.

Soldurile Corei se legãnau înainte si înapoi, ca într-un dans obscen, pe masura ce pasiunea ei se aprindea tot mai tare. Degetele i se înclestara în parul blond al Alexandrei.

Alex înota într-o mare de euforie de cand limba ei se strecurase între labiile Corei; nãrile ei se umplusera de mirosul sexului fetei iar gura se umpluse cu sucurile acesteia. Alex facu o mica pauza pentru a-si privi iubita. Pe figura frumoasã a Corei se citea o încântare profundã. Rãsuflarea sacadata si gemetele ei tari erau cele mai erotice imagini si sunete pe care Alex le vazuse si le auzise pâna atunci. Apoi plonja iar între picioarele fetei, straduindu-se si mai tare s-o linga între labii. Putea sã simtã de-acum pisicuta Corei contractându-se din ce în ce mai des, cu fiecare atingere a limbii ei si stia ca fata nu poate sã mai reziste mult. Curând, Cora urma sa aiba un orgasm teribil.

Alex, vrând disperata sa împarta orgasmul cu Cora, îsi strânse coapsele frecându-si-le între ele, astfel încât sa-si sensibilizeze propria pasarica. Putea sã simtã fiecare pliu moale al tesãturii chilotilor între labiile sale, sporindu-i excitarea.

Cu un soc, Alex simti ceva pe coapsa ei si imediat dupã aceea o mângâiere, o mânã pe propria ei pisicuta pulsânda. Rãsucind capul, astfel ca sa nu piarda contactul cu sexul Corei, Alexandra o zari pe Vera îngenunchiata la spatele ei. Aceasta avea o mânã între picioarele ei proprii iar cu cealalta mângâia sexul Alexandrei. Fata Verei era între picioarele sorei sale, aproape de pisicuta acesteia. Cu o figura preocupata, Vera îsi împinse doua degete între labiile ude ale Alexandrei.

Mintea Alexandrei fu strabatuta de gânduri confuze. I se pãrea gresit s-o lase pe sora-sa sa continue, dar nu-si putu retine un geamãt profund de plãcere asa ca se lasa în continuare pipãita înãuntru de Vera. Pe când Alex nu stia cum sa interpreteze daca ceea ce simte e corect sau gresit, Cora fu zguduita de un val de extaz. Cu un tipat subtire si prelung, atinse punctul culminant si îsi dadu drumul. Corpul subtire se cambra si spatele i se arcui. Tipãtul lung se transforma în gemete, provocate de valurile de pasiune.

Gura Alexandrei a fost pe neasteptate invadata de sucurile intime ale Corei. Sucul fierbinte i se scurse din gura pe bãrbie si ea se stradui sa soarba si sa linga cât mai mult, simtind gustul delicios al lichidului.
Simtind convulsiile Corei în brate si degetele sorei ei înãuntrul pântecului, Alex ajunse si ea la punctul culminant. Cu mâinile înfipte în continuare în fesele mici ale Corei si gura lipita de pasarica zemoasa a acesteia, Alex îsi dadu drumul si ea. O arsura placuta si intensa si profunda puse stapânire pe pântecul ei. Apoi o altã explozie de senzatii de placere intensa o strabatu. Alex scânci si cazu ca o papusa dezarticulata pe covor.

Vera fu luata prin surprindere dar apoi, ca o leoaica flamânda, ea se arunca asupra sorei sale; limba ei moale invada iar pasarica strânsã si umedã a lui Alex. Alexandrei nu-i mai pasa daca e bine sau nu ca propria ei sora s-o linga la pisicuta; corpul ei dorea disperat ca senzatia aceea de placere sa nu se mai opreasca. Strigatele sãlbatice si nerusinate de pasiune au umplut camera micã pe masura ce bucuria îi inunda pântecul. Deodatã îsi dadu seama ca alaturi de ea s-a întins Cora, sugându-i unul din sfârcuri. Picioarele Corei se încolacisera pe una din coapsele sale, si senzatia pielii transpirate a fetei în contact cu propria sa piele fierbinte era nemaipomenita.

Alex a privit în jos pentru a o vedea pe Vera încã muncind cu gura si cu limba între picioarele ei. Aceasta si-a ridicat o clipa privirea. Alexandra vazu pofta si nerusinare si iubire în ochii sorei sale. Apoi Vera îsi relua ocupatia. „Imi vine ..sunt gata… Iarãsi…” gemu Alex, coplesita. Vera se departa iar de pasarica Alexandrei si murmura grabita: „Mie de asemenea.”
Alex a înhãtat cu o mânã pãrul Corei:” Oh, Cora…Doamne, iubito…da-ti drumul cu noi…da-ti drumul cu mine….aaaaaaa…!” Ea a zbierat si orgasmul a lovit-o ca o avalansa.

Celelalte doua fete, ascultând-o parca pe Alex, terminara în acelasi timp. Camera a fost umplutã cu aromele sucurilor scurse din sexele de femeie si strigatele viguroase ale dragostei împlinite. Fetele se tineau una de cealalta, zguduite de valurile poftelor. Corpurile lor îmbratisate si crispate erau zguduite de torente de extaz.

În cele din urmã, epuizate, fetele s-au prãbusit împreunã pe pat. Alex era în mijloc, cu Cora cuibãrita pe o parte si Vera de cealaltã. Nu îsi amintea ca vreodatã sa fi fost incercata de un sentiment de mai mare satisfactie sau fericire. Alaturi de ea erau cele doua fiinte pe care le iubea cel mai mult pe lume. Tocmai începuse sa pluteascã spre un somn fara vise când a auzit-o pe Vera întreband „Ei, si ce o sã facem noi mâine?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*