In sesiune


Într-o seară, spre sfârșitul orei, sătui de învățat, am făcut o pauză și am băut câteva sticle de bere ca să ne relaxăm, ca între fete. Am râs, am glumit, apoi am vorbit despre sex, iar după aproximativ o oră starea de spirit s-a îmbunătățit. Toți trei au fost încântați și entuziasmați, mai ales că nu am avut timp de o țigară sau de o pula o lună întreagă. Am avut o mulțime de băieți în viața mea, dar nu am avut șansa să lins o păsărică.

La un moment dat, Ohana mi-a spus că arăt foarte sexy și m-a întrebat dacă sunt bisexuală. Apoi, zâmbindu-mi, mi-a tras mâna la sânii ei fermi, rugându-mi să o mângâi. M-am emoționat imediat și am simțit că picioarele mi deveneau moi. M-am simțit amețit și Ohana m-a sărutat ușor pe buze. Mi-am lipit buzele de ale ei și am sărutat-o ​​pasional.

Nu înțelegeam ce se întâmplă, dar m-am simțit grozav, un val de pasiune m-a cuprins și mi s-a părut că mă sărută așa cum niciun alt tip nu făcuse vreodată. Dulce, atent, pur și simplu rafinat, nebun! Ținându-mă de mână, Vali, un alt coleg, m-a condus la pat și au început amândoi să mă dezbrace. Eram întinsă pe pat, stând pe o parte și pe cealaltă. Ne-am sărutat pe toți trei, mângâindu-ne ușor coapsele și sânii. Mi-au despărțit picioarele și au început să-mi frece piersici umede pe coapse. Vali s-a aplecat și a început să-mi sugă sfarcurile unul câte unul, în timp ce mâinile îmi mângâia sânii Ohanei. Ohana sa aplecat apoi și și-a înfipt limba adânc în păsărica mea udă.

Am început să geme de plăcere și să mă zvârcolesc, apăsându-mi mâna pe ceafa ei. Vali stătea cu un fofoloan peste gură și am început să o lins. A fost prima dată și mi-a plăcut foarte mult gustul fantei ei, am lins-o cu poftă și instinctiv limba mea a rătăcit peste labiile ei, peste clitorisul ei, apoi s-a cufundat adânc în vagin. Întregul meu corp tremura când mă apropiam de cel mai intens orgasm din viața mea. Am țipat, am gemut până am fost epuizat și apoi am simțit valurile de orgasm zguduindu-mi corpul. Epuizat, am simțit că trebuie să mă opresc, să-mi revin. Ohana mi-a tot dat limbi și am rugat-o să se oprească pentru că voiam să gust și eu din ea. Am continuat orgia și am făcut un trio, experimentând tot ce ne puteam gândi.